Ο αρχικός καθαρισμός ενός κτιρίου είναι πολύ σημαντικός. Είναι αυτός που αναδεικνύει όχι μόνο την ομορφιά του αλλά και τυχόν τεχνικές ατέλειες ή πιθανά λάθη που μπορεί να υπάρχουν. Ο καθαρισμός αυτός θα προετοιμάσει το κτίριο για να εγκατασταθείτε. Οι εργασίες που γίνονται στον αρχικό καθαρισμό ενός νεόδμητου ή ανακαινισμένου κτιρίου είναι αυτές οι οποίες θα αφαιρέσουν όλα τα κατασκευαστικά κατάλοιπα ή τυχόν απροσεξίες των διαφόρων συνεργείων, των οποίων εργάστηκαν για την αποπεράτωση του κτιρίου (πιτσιλιές από χρώματα, στόκους, τσιμέντα κ.τ.λ.).

Δεν είναι λίγες οι φορές όμως που κάποιοι ιδιοκτήτες δεν δίνουν την δέουσα προσοχή στην επιλογή των εταιρειών καθαρισμού επιλέγοντάς τες πολλές φορές με μοναδικό κριτήριο την χαμηλότερη τιμή και παραλείποντας να ενημερωθούν για την καταλληλότητα των ατόμων που επιλέγουν.

Η έλλειψη εμπειρίας, κατάλληλου εξοπλισμού, η άγνοια της καταλληλότητας ή της εφαρμογής των απορρυπαντικών μπορεί να επιφέρει ανυπολόγιστη ζημιά στην περιουσία σας.

Ο αρχικός καθαρισμός περιλαμβάνει:

Πλύσιμο ντουλαπών υπνοδωματίων, εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια κουζίνας, μέσα- έξω, πάγκοι, πλακάκια, κτλ. επιφάνειες κουζίνας, καθαρισμός αρμών των πλακιδίων, Τουαλέτες και WC, είδη υγιεινής, καθρέπτες, πλακίδια, Πλύσιμο θυρών, αλουμινίων, παντζουριών, βεραντών, κάγκελων, σκαλοπατιών, καθαρισμός εισόδου , ξεσκόνισμα τοίχων, καθαρισμός τζαμιών, σιδηροδρόμων. Καθαρισμός δαπέδων, ξύσιμο υπολειμμάτων από μπογιές κτλ. υλικά όπου υπάρχουν και όσες άλλες εργασίες είναι απαραίτητες ώστε να σας παραδοθεί ο χώρος σε άριστη κατάσταση.

Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό μας είναι πως επιλέγοντας μια σοβαρή εταιρεία καθαρισμού, φροντίζετε την υγεία των εργαζομένων, εξοικονομείτε χρόνο, χρήμα και εξασφαλίζετε καθαριότητα και λάμψη στον χώρο μας.

Στην United Cleaning & Housekeeping Services , γνωρίζουμε όσο ελάχιστοι τι, πότε, που, πως και γιατί εφαρμόζουμε κάτι χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι εργασίες στους επαγγελματικούς χώρους πραγματοποιούνται από μόνιμο, άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών , καθώς και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που εξυπηρετεί οποιαδήποτε ανάγκη. Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού, με τη χρήση οικολογικών και σύγχρονων απορρυπαντικών , με οργανωμένη και ελεγχόμενη εργασία καθαρισμού, το συνεργείο καθαρισμού μας, σας παραδίδει τον χώρο σας έτοιμο χωρίς επιπλέον εργασίες από εσάς.