Ο επαγγελματικός καθαρισμός των χαλιών και των μοκετών είναι μια απαραίτητη υπηρεσία για τη σωστή φροντίδα του χώρου αλλά και ταυτόχρονα απαραίτητη για την υγεία μας. Οι μοκέτες, ειδικά στους πολυσύχναστους επαγγελματικούς χώρους μπορούν να κρύβουν μεγάλες ποσότητες βρωμιάς και συστήνεται ο τακτικός καθαρισμός τους να γίνεται από επαγγελματίες. Για τη United Cleaning & Housekeeping Services, ο επαγγελματικός καθαρισμός των δαπέδων με επένδυση μοκέτας πραγαμτοποιείται με παγκόσμιες προδιαγραφές, με μηχανήματα και εξοπλισμό που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα. Επιπλέον, με τη χρήση οικολογικών καθαριστικών απόλυτα φιλικών προς την ανθρώπινη υγεία επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να επιβαρύνεται η ατμόσφαιρα ενώ ταυτόχρονα τα συνολικά κόστη καθαριμσού και συντήρησης παραμένουν χαμηλά.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το σωστό και επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών και μοκετών.

Οι μοκέτες και τα χαλιά κρύβουν πολύ περισσότερους ρύπους απ΄ όσους μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι. Με τον όρο βρωμιά λοιπόν, περιγράφουμε όλα τα είδη ρύπων. Ένα βρώμικο χαλάκι ή μια μοκέτα μπορεί να κρύβει πολλούς τύπους ρύπων όπως βακτήρια, μικρόβια και αλλεργιογόνα από ζώα και έντομα, ενώ σε μερικές περιπτώσεις, μολύνσεις από ακάρεα και τοξικά αέρια. Περπατώντας κανείς πάνω στο χαλί είναι αρκετό για να απελευθερωθούν όλοι οι παραπάνω ρύποι στην ατμόσφαιρα του επαγγελματικού χώρου και του σπιτιού μας. Ο τακτικός καθαρισμός των μοκετών με κατάλληλα μέσα και οικολογικά καθαριστικά που παρέχει η εταιρεία United Cleaning & Housekeeping Services μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής των μοκετών και ταυτόχρονα φροντίζει για τη σωστή συντήρησή τους.

Αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο στεγνός καθαρισμός με την ηλεκτρική σκούπα είναι αρκετός. Στην πραγματικότητα, η βρώμικη μοκέτα και το βρώμικο χαλί δεν καθαρίζονται με τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας, η οποία μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα εκτοξεύοντας τα μικροσωματίδια βρωμιάς στο χώρο. Όταν αντιληφθούμε ότι η μοκέτα ή το χαλί έχει αρκετή βρωμιά και σκόνη, τότε είναι προτιμότερο να μην προσπαθήσουμε να σκουπίσουμε με την ηλεκτρική σκούπα αλλά να καλέσουμε τους ειδικούς του συνεργείου καθαρισμού. Η UCHS παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού μοκετών με υψηλά στάνταρ και οικολογική αντίληψη.

Σε αρκετές περιοχές της Αττικής και στη χώρα γενικότερα, το φαινόμενο της υγρασίας είναι έντονο, γεγονός που επηρεάζει σημαντικά τη δημιουργία μούχλας ειδικά στα σημεία των μοκετών και των χαλιών που δεν έρχονται σε επαφή με το φως του ήλιου. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι επιβλαβές για την ανθρώπινη υγεία Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με οικιακά μέσα ή με την ηλεκτρική σκούπα. Στις περιπτώσεις αυτές απαιτείται η χρήση επαγγελαμτικών συστημάτων. Η UCHS θα σας βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση με την υπηρεσία καθαρισμού μοκετών πάντοτε με τη χρήση καθαριστικών φιλικών προς το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.

Τέλος, ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο συμβουλεύουμε τους πελάτες μας στα θέματα των μοκετών και των χαλιών ώστε να μην αποφασίζουν να καθαρίσουν με οικιακά, είναι ο κίνδυνος να καταστρέψουν τη μοκέτα ή το χαλί. Αυτό επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον προϋπολογισμό και εκτοξεύει τα κόστη διαχείρισης.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών και μοκετών θα προσφέρει τα μέγιστα σε εσάς και το χώρο ενώ παράλληλα, αποτελεί τον πιο οικονομικό τρόπο ώστε να σιγουρευτείτε πως κάνετε το καλύτερο δυνατό για την υγεία σας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με τη United Cleaning & Housekeeping Services θα έχετε πάντοτε δίπλα σας έναν επαγγελματία ο οποίος σας παρέχει τις κατάλληλες υπηρεσίες για τον σωστό καθαρισμό των χώρων σας τόσο σε επαγγελαμτικό όσο και σε οικιακό επίπεδο.