Στο γραφείο και γενικότερα στον επαγγελματικό μας χώρο, περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας. Για να νιώθουμε περισσότερη ευεξία θα θέλαμε να είναι τακτοποιημένος και καθαρός. Ο χώρος που είναι καθαρός και τακτοποιημένος δίνει την αίσθηση της οργάνωσης, της προόδου. Προδιαθέτει θετικά τους επισκέπτες μας, τους συνεργάτες μας και ανεβάζει το ηθικό των υπαλλήλων μας. Αυτό τους κάνει περισσότερο παραγωγικούς και αποδοτικούς στην δουλεία τους. Γι΄ αυτούς τους λόγους λοιπόν, ο καθημερινός- τακτικός καθαρισμός των γραφείων ή των επαγγελματικών χώρων, είναι απαραίτητος.

Επειδή όμως, κατά την διάρκεια της ημέρας μοιράζουμε τον χρόνο μας σε διάφορες ασχολίες , πολλές φορές δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για καθάρισμα. Η λύση λοιπόν σε μια τέτοια κατάσταση, είναι μια εταιρεία καθαρισμού με εμπειρία, τεχνογνωσία , με τις κατάλληλες υπηρεσίες και προσωπικό.

Μια εταιρεία καθαρισμού έρχεται στον χώρο σας σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες οι οποίες έχουν συμφωνηθεί και εργάζονται με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και πρόγραμμα. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα ο καθαρισμός του γραφείου σας να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και ώρες εκτός λειτουργίας ώστε να μην παρεμποδίζεται η εργασία των υπαλλήλων. Ελέγχει σχολαστικά κάθε επαγγελματία καθαρισμού ξεχωριστά, μιας και το θέμα της ασφάλειας είναι πολύ σημαντικό για όλους. Απαλλάσσεστε από την ανάγκη παρακολούθησης και αγοράς καθαριστικών, αφού η εταιρεία καθαρισμού διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και οικολογικά προϊόντα καθαρισμού για άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Το συνεργείο καθαρισμού που βρίσκεται καθημερινά στο χώρο σας, μπορεί να προβλέψει τυχόν προβλήματα , να σας ενημερώσει εγκαίρως και να κερδίσετε χρόνο και χρήμα από μια πιθανή μελλοντική βλάβη.

Ο καθημερινός – τακτικός καθαρισμός μπορεί να περιλαμβάνει την αποκομιδή των απορριμμάτων, τον καθαρισμό των γραφείων , το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα των δαπέδων, με οικολογικά καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, τον καθαρισμό μοκέτας με μηχάνημα, την εξάλειψη των αποτυπωμάτων των χεριών και των λεκέδων από τοίχους και τους διαχωριστικούς υαλοπίνακες, την τακτοποίηση των χωρών της κουζίνας, τον καθαρισμό εσωτερικών περβαζιών παραθύρων, τον καθαρισμό όλων των εσωτερικών χώρων (reception, αίθουσες meeting, κ.α.) και τον καθαρισμός όλων των εξωτερικών επιφανειών των ντουλαπιών.

Στην United Cleaning & Housekeeping Services παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού με την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας φιλικών προς το περιβάλλον. Μέσα από την συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και την διαρκή ενημέρωση μας για όλες τις νέες μεθόδους καθαρισμού καταφέρνουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της ελληνικής αγοράς. Κύριο μέλημα μας είναι ο άψογος καθαρισμός του χώρου σας πάντα σε συνδυασμό με τις δικές σας απαιτήσεις και με κύριο γνώμονα την συνολική μείωση των δαπανών για την εταιρεία σας.