Λίγα λόγια για εμάς!

Η UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. Η εταιρία δραστηριοποιείται τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην αγορά της Ρουμανίας, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των καθαρισμών.

H εταιρεία UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES , είναι μια outsourcing εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών οικιακής φροντίδας για ξενοδοχεία και χώρους B&B , αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσει βασικές – βοηθητικές λειτουργίες της επιχείρησης, μέσω εξειδικευμένων διαδικασιών, αυστηρών οδηγιών υγιεινής και ασφάλειας.

Η UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην στελέχωση προσωπικού και για αυτό διαθέτει προϊσταμένους καθαρισμού, καμαριέρες, σερβιτόρους, καθαριστές ενώ παρέχει οικολογικά υλικά καθαρισμού και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Επίσης η UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES , ελέγχει διαρκώς το κόστος εργασίας που είναι και ο πιο σημαντικός παράγοντας για την συνεργασία της με το εκάστοτε ξενοδοχείο , ενώ υπάρχει συχνή ενημέρωση για τις νέες μεθόδους και τους τρόπους μείωσης του κόστους. Διαθέτει ειδικές γνώσεις για τον τρόπο προμήθειας υλικών καθαρισμού και λοιπών εφοδίων, καθώς και τις τεχνικές μεθόδους καθαριότητας , επενδύοντας στη συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα και απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας (π.χ. αγορά ενός νέου πιο νέου, πιο αποτελεσματικού απορρυπαντικού) που αφορούν το αντικείμενο εργασίας της.

Οι άνθρωποι μας

Karampelas Athanasios
Karampelas Athanasios CEO & Co-Founder
Kavouridis Georgios
Kavouridis GeorgiosCFO & Co-Founder