5 νέες συνεργασίες με μεγάλες ελληνικές εταιρείες για την UCHS

Την έναρξη συνεργασίας με πέντε από τις μεγαλύτερες εταιρείες της ελληνικής αγοράς ανακοίνωσε η United Cleaning & Housekeeping Services.

Τον Νοέμβριο του 2019 ξεκίνησε η συνεργασία μας με την εταιρεία αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε.. H συνεργασία μας αφορά, τον καθημερινό καθαρισμό των εργοστασιακών εγκαταστάσεων και των χώρων που βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας. Ο Καραμολέγκος έχει ακολουθήσει μία επιτυχημένη πορεία, ξεκινώντας το 1950 από έναν φούρνο στην Σαντορίνη έως το 1989, χρονιά κατά την οποία απέκτησε και τη σημερινή της μορφή. Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε. έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα, μια επιτυχημένη πορεία στον Ελλαδικό χώρο ενώ τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται και στο εξωτερικό, ιδρύοντας μια θυγατρική στη Ρουμανία.

Η εταιρεία μας ανέλαβε τον εξωτερικό καθαρισμό όλων των προσόψεων του κτιρίου, του ινστιτούτου Goethe, με εναερίτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ινστιτούτο Goethe είναι ένα μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό ίδρυμα παγκόσμιας εμβέλειας και δράσης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Η UCHS έχει αναλάβει το ιδιαίτερο έργο του καθαρισμού των εξωτερικών προσόψεων και επιφανειών που απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία, εμπειρία και φυσικά απόλυτη εξειδίκευση όπως και κάθε έργο καθαρισμού που αναλαμβάνουμε.

Τον Οκτώβρη του 2019, ξεκίνησε η συνεργασία μας με την εταιρεία Νίκας Α.Ε.Β.Ε. Αναλάβαμε τον καθημερινό καθαρισμό των εγκαταστάσεων της εταιρείας.
H ιστορία των αλλαντικών στην Ελλάδα συνυπάρχει με την πορεία της εταιρείας NIKAS. Τα αλλαντικά αποτελούσαν πάντα κυρίαρχο έδεσμα της ελληνικής διατροφής και ο NIKAS τα φέρνει στο τραπέζι μας από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα.
Για την εταιρεία United Cleaning & Housekeeping Services, η συνεργασία με την εταιρεία ΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ επιβραβεύει τη συνεχή επένδυσή μας, στην εκπαίδευση, και την εξειδίκευση των στελεχών και του προσωπικού.

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων αλλά και των γραφείων της εταιρείας Elsa- Silgan. Πρόκειται για μία αμερικανική εταιρεία, η οποία παράγει συσκευασίες καταναλωτικών αγαθών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 από δύο πρώην μέλη και στελέχη της εταιρείας Continental Can, τους Phil Silver και Greg Horrigan. Η Silgan Holdings απασχολεί περίπου 17.000 υπαλλήλους στο εσωτερικό της και στις θυγατρικές της. Αυτή τη στιγμή έχει την έδρα της στο Stanford και διαθέτει εργοστάσια σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα. Η UCHS παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού βιομηχανικών προδιαγραφών.

Η εταιρεία μας ανανέωσε τη σύμβαση συνεργασίας με την εταιρεία Σκλαβενίτης Α.Ε. το καλοκαίρι του 2019 γεγονός που μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους. Ο καθημερινός καθαρισμός των σημείων πώλησης, των προϊόντων της εταιρείας αλλά και επιμέρους εργασίες καθαρισμού, διαφόρων στοιχείων όπως , καθαρισμός τζαμιών, χρήση μηχανοκίνητου εξοπλισμού, αποτελούν τις βασικές υπηρεσίες μας. Η εταιρεία Σκλαβενίτης είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Ελλάδας. Από την 1 Μαρτίου 2017 η εταιρεία αποτελεί τον μεγαλύτερο εμπορικό όμιλο στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1954 από τον Ιωάννη Σκλαβενίτη, τον Σπύρο Σκλαβενίτη και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο με αρχική δραστηριότητα στο χονδρεμπόριο και πλεόν η εταιρεία να έχει 497 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο με ανθρώπινο δυναμικό που φτάνει τα 28.000 άτομα. Η εταιρεία Σκλαβενίτης Α.Ε. έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά της στην οικονομία και στην κοινωνία γενικότερα.

Στην εταιρεία United Cleaning & Housekeeping Services  έχουμε την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία για να παρέχουμε καθαρισμό υψηλού επιπέδου. Διαθέτουμε εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να σταθεί με επαγγελματισμό και τεχνικές γνώσεις απέναντι σε κάθε ανάγκη καθαρισμού που μπορεί να έχετε. Το γεγονός ότι, διατηρούμε την συνεργασία με τους παλιούς μας πελάτες αλλά και το ότι σε αυτούς έρχονται να προστεθούν νέοι μας χαροποιεί και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!