Στην ερώτηση ποιος είναι ο βασικός στόχος ενός ξενοδοχείου η απάντηση είναι η προσφορά στους πελάτες της αίσθηση του σπιτιού τους έστω και εάν βρίσκονται μακριά από αυτό.

Μέρος αυτής της αίσθησης λοιπόν αποτελεί και η καθαριότητα αλλά και η τακτοποίηση του εκάστοτε χώρου. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούν και τα σεντόνια που χρησιμοποιούνται σε σουίτες, κρεβατοκάμαρες και εγκαταστάσεις που πρέπει να είναι καθαρά άνετα και ζεστά.

Εκτός όμως από την καθαριότητα τους υπάρχουν κάποιοι τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν για να επεκτείνετε την ζωή, το χρώμα και τη λειτουργικότητα των σεντονιών!

Αποθηκεύστε τα σεντόνια σωστά

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα σεντόνια σας να είναι τελείως στεγνά πριν τα αποθηκεύσετε στην ντουλάπα σας. Μπορείτε ακόμα να καλύψετε το ράφι που θα τα τοποθετήσετε με ένα χαρτί χωρίς χημικά ώστε να αποφύγετε τον αποχρωματισμό τους ή τα κίτρινα σημάδια!

Αναγνωρίστε πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τα σεντόνια σας

Όσο καλά και εάν φροντίζετε τα σεντόνια σας κάποια στιγμή θα πρέπει να τα αντικαταστήσετε γιατί θα έχουν φθαρεί. Συνήθως αυτό είναι όταν τα σεντόνια σας γίνονται εύθραυστα και άβολα στο άγγιγμα.

Χρησιμοποιείστε τον κατάλληλο τύπο απορρυπαντικών

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που αφορά στο πλύσιμο των σεντονιών είναι τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιείτε! Θυμηθείτε ότι εάν πλένετε χρωματιστά σεντόνια πρέπει να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικά που είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρωματιστά ρούχα και αποφύγετε αυτά με λευκαντικό και ιδιότητες λάμψης του χρώματος.

Γενικά η καθαριότητα ενός ξενοδοχείου είναι πολύ σημαντική αφενός για την υγεία των επισκεπτών και αφετέρου για την ίδια την εικόνα του ξενοδοχείου προς τα έξω!

Στις μέρες μας οι ταξιδιώτες εμφανίζονται όλο και και περισσότερο ευαισθητοποιηµένοι τόσο σε θέµατα που αφορούν την καθαριότητα και την υγιεινή των χώρων του ξενοδοχείου, όσο και σε θέµατα προστασίας του περιβάλλοντος. Η καθαριότητα και η υγιεινή των ξενοδοχείων, συµβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθµιση του τουριστικού προϊόντος.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ο τεχνικοί μας σύμβουλοι θα σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση που θα αφορά στον καθαρισμό των χώρων σας. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.