Η διατήρηση ενός καθαρού και οργανωμένου γραφείου είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγικότητα και φυσικά τη συνολική ευημερία ενός εργαζομένου. Ένας καθαρός, τακτοποιημένος και φροντισμένος χώρος εργασίας όχι μόνο ενισχύει την αποτελεσματικότητα, αλλά δημιουργεί επίσης μια θετική επαγγελματική ατμόσφαιρα.  Τι θα θέλατε για να μπορέσετε να έχετε έναν τέτοιο επαγγελματικό χώρο; Top Cleaning Hacks! T Τα συγκεντρώσαμε και τα μοιραζόμαστε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ένα πεντακάθαρο και φιλόξενο περιβάλλον γραφείου. Top συμβουλές καθαρισμού που θα φέρουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε την καθαριότητα του γραφείου σας.

Πληκτρολόγιο

Το έχετε διαπιστώσει πολλές φορές φορές ότι τα πληκτρολόγια αποτελούν εστίες μικροβίων καθώς τα αγγίζουμε διαρκώς με τη χρήση και φυσικά περιέχουν σκόνη και ψίχουλα. Συμβουλή! Πιάστε μια μικρή βούρτσα ή χρησιμοποιήστε την κολλώδη πλευρά ενός σημειώματος Post-it για να απομακρύνετε τα υπολείμματα ανάμεσα στα πλήκτρα. Ένα σπρέι αέρα θα ήταν επίσης ιδανική επιλογή για να απομακρύνετε ακόμη πιο αποτελεσματικά τα υπόλοιπα σωματίδια.

Οθόνη υπολογιστή

Αναμείξτε ίσα μέρη απεσταγμένο νερό και λευκό ξύδι σε ένα μπουκάλι ψεκασμού για να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό διάλυμα καθαρισμού οθόνης. Σκουπίστε απαλά οθόνες υπολογιστών, φορητούς υπολογιστές και άλλες οθόνες με ένα πανί μικροϊνών για να αφαιρέσετε μουτζούρες και δαχτυλικά αποτυπώματα χωρίς να αφήσετε ραβδώσεις.

Συρτάρι γραφείου

Αντιμετωπίστε την ακαταστασία στα συρτάρια του γραφείου σας χρησιμοποιώντας θήκες οργάνωσης για να κρατάτε τα στυλό, τους συνδετήρες και άλλες προμήθειες χωριστά. Ένα καλά οργανωμένο συρτάρι όχι μόνο φαίνεται καλύτερα αλλά βελτιώνει και την απόδοσή σας καθώς δεν χάνεται χρόνο αναζητώντας αντικείμενα που βρίσκονται ακατάστατα πεταμένα μέσα σε ένα συρτάρι.

Καλώδια

Βαρεθήκατε τα μπερδεμένα καλώδια στο γραφείο σας; Χρησιμοποιήστε συνδετικά κλιπ που είναι προσαρτημένα στην άκρη του γραφείου σας για να οργανώσετε και να δρομολογήσετε τα καλώδια στον χώρο εργασίας σας. Αυτό το απλό hack κρατά τα καλώδια σε κοντινή απόσταση αλλά μακριά από το οπτικό σας πεδίο.

Φούρνος μικροκυμάτων

Τοποθετήστε ένα μπολ με νερό με φέτες λεμονιού στον φούρνο μικροκυμάτων του γραφείου σας και ζεστάνετέ το για λίγα λεπτά. Ο ατμός θα χαλαρώσει τα αποξηραμένα λίπη και θα εξαλείψει τις οσμές, αφήνοντας το φούρνο μικροκυμάτων σας φρέσκο και καθαρό.

Οικολογικό αποσμητικό χώρου

Αφαιρέστε τα αποσμητικά χώρου που περιέχουν χημικά και επιλέξτε μια φυσική εναλλακτική. Τοποθετήστε ένα μικρό μπολ με μαγειρική σόδα εμποτισμένη με μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου σε διαφορετικές γωνίες του γραφείου σας. Αυτό θα απορροφήσει τις οσμές και θα προσθέσει ένα λεπτό, ευχάριστο άρωμα στο χώρο.

Καρέκλα εργασίας

Καθαρίστε γρήγορα την καρέκλα του γραφείου σας σκουπίζοντάς την με ένα μείγμα νερού και μερικές σταγόνες σαπούνι πιάτων. Για υφασμάτινες καρέκλες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό υφασμάτων.

Ένα καθαρό και οργανωμένο γραφείο είναι απαραίτητο. Εφαρμόζοντας αυτά τα hacks καθαρισμού, μπορείτε να μετατρέψετε το γραφείο σας σε έναν χώρο που ενισχύει την παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα και τη συνολική σας ευεξία. Αφιερώστε χρόνο για να ενσωματώσετε αυτές τις συμβουλές στη ρουτίνα σας και θα απολαύσετε έναν καθαρότερο, πιο φιλόξενο χώρο εργασίας που επηρεάζει θετικά τόσο την εργασία σας όσο και το ηθικό της ομάδας σας.

Και αν πάλι θέλετε να έχετε ένα καθαρό και οργανωμένο γραφείο αλλά οι καθημερινές σας υποχρεώσεις δεν σας το επιτρέπουν είμαστε εμείς εδώ για να αναλάβουμε τα δύσκολα για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε την καθαριότητα του χώρου σας στα δικά μας επαγγελματικά χέρια.