Όπως τα πάντα στηρίζονται σε μία βάση και ξεκινούν από εκεί, για να εδραιωθούν και να σταθεροποιηθούν, έτσι και η σωστή καθαριότητα κάθε χώρου ξεκινάει από το δάπεδο. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για εσάς όσο για τους εργαζόμενους σας ο επαγγελματικό σας χώρο να δίνει την αίσθηση της καθαριότητας και της οργάνωσης. Ο καθαρισμός δαπέδων, όμως δεν είναι μια απλή διαδικασία.. Γι΄ αυτό η καλύτερη λύση, είναι να αναλάβει την εργασία αυτή, μια εταιρεία καθαρισμού και να εκμεταλλευτείτε την επαγγελματική εμπειρία των ειδικών.

Τα δάπεδα κάθε είδους (μάρμαρα, παρκέ φυσικού ξύλου, παρκέ laminate, κεραμικά, βινυλίου, επαγγελματικά δάπεδα, δάπεδα γρανίτη κτλ.), χρειάζονται ειδική φροντίδα και προσοχή, όσο ανθεκτικά κι αν είναι. Είναι αυτά που φθείρονται συνεχώς, λερώνονται φθείρονται και το κυριότερο εάν δεν προσεχθούν μετατρέπονται εύκολα σε πηγή και εστία βρομιάς. Για τον λόγο αυτό, πάντοτε προτείνουμε την επιλογή της συνεργασίας με τους επαγγελματίες της εταιρείας καθαρισμού.

  • Ο εξοπλισμός της , τα μηχανήματά της, πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας ώστε να αποφευχθούν, πιθανές ζημιές και φθορές στον χώρο σας. Οι τεχνικές μέθοδοι πρέπει να ανταποκρίνονται στην σύγχρονη πραγματικότητα και να ακολουθούν την εξέλιξη της τεχνολογίας.

  • Το προσωπικό της , πρέπει να αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους ανθρώπους που δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια , ακολουθώντας εξειδικευμένες διαδικασίες μέσω αυστηρών οδηγιών υγιεινής και ασφάλειας. Η αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης είναι ξεχωριστή και το προσωπικό οφείλει να γνωρίζει πως Θα την χειριστεί.

  • Τα υλικά καθαρισμού και τα υπόλοιπα εφόδια πρέπει να είναι αποτελεσματικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Να καθαρίζουν να αναζωογονούν και να συντηρούν τα δάπεδα σε επίπεδο εμφάνισης καθώς και να προσφέρουν τη μεγαλύτερη αντοχή τους, στον χρόνο.

Στην United Cleaning & Housekeeping Services αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό δαπέδων, με πλήρη επίγνωση της δυσκολίας αυτού του εγχειρήματος. Η ευθύνη μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και τεχνικής εμπειρίας, ώστε τα δάπεδα των χώρων σας να είναι και να φαίνονται πραγματικά καθαρά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έχετε δίπλα σας, πάντοτε έναν επαγγελματία στον χώρο του καθαρισμού.