Τα ημερολόγια δείχνουν άνοιξη και εμείς θεωρούμε ότι είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσετε το γραφείο σας και να υποδεχτείτε τη νέα σεζόν. Ο ανοιξιάτικος καθαρισμός είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αντιμετωπίσετε κάθε γωνιά του χώρου εργασίας σας και να τον ανανεώσετε αποτελεσματικά στοχεύοντας στην απόλυτη φρεσκάδα που επιβάλλει η εποχή.

Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να ολοκληρώσετε τον ανοιξιάτικο καθαρισμό του γραφείου σας με επιτυχία.

Ξεκινήστε από την οργάνωση. Βασικό βήμα πριν αρχίσετε τον καθαρισμό είναι η αφαίρεση και οργάνωση όσων περιττών αντικειμένων έχουν μαζευτεί στο γραφείο. Ρίξτε μια ματιά στα ντουλάπια, στις συρταριέρες και στα ράφια σας για να απαλλαγείτε από ό,τι δεν χρειάζεστε πλέον. Αυτό το βήμα θα κάνει την αποστολή καθαριότητας ακόμη πιο εύκολη και αποτελεί το ‘’έξυπνο’’ step του ανοιξιάτικου καθαρισμού .

Απαλλαγμένοι από τα περιττά και έχοντας πλέον έναν οργανωμένο χώρο συνεχίστε με τον καθαρισμό  επιφανειών.  Χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό καθαριστικό για τον καθαρισμό των γραφείων, των τραπεζιών και των ραφιών. Σκουπίστε τα πληκτρολόγια και τις οθόνες των υπολογιστών με έναν ειδικό καθαριστή.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην αναδιάταξη των καλωδίων του υπολογιστή σας και των ηλεκτρικών συσκευών για να διευκολύνετε την πρόσβαση και να δημιουργήσετε έναν πιο καθαρό και οργανωμένο χώρο εργασίας. Ο καθαρισμός υπολογιστών και εξοπλισμού θα γίνει πιο εύκολος. Χρησιμοποιήστε συμπιεσμένο αέρα για να αφαιρέσετε τη σκόνη από τον υπολογιστή, τον εκτυπωτή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και φυσικά ένα ειδικό καθαριστικό για τις οθόνες.

Αυτό που πολλές φορές ξεχνάμε είναι ο καθαρισμός της καρέκλας εργασίας  και των επίπλων. Καθαρίστε τις καρέκλες και τα έπιπλα του γραφείου σας με έναν απαλό καθαριστή. Αν είναι δυνατόν, αφαιρέστε τις ρόδες των καρεκλών και καθαρίστε τις.

Τέλος, αν είναι δυνατόν, δοκιμάστε να αναδιατάξετε τον χώρο εργασίας σας για να δημιουργήσετε έναν πιο λειτουργικό και εμπνευσμένο χώρο.

Ανοιξιάτικο tip!  Προσθέστε φυτά  για να έχετε μια φρέσκια ανανέωση στο γραφείο σας.

Ακολουθώντας τις συμβουλές μας, μπορείτε να ανανεώσετε το γραφείο σας για να υποδεχτείτε τη νέα εποχή με φρεσκάδα και αποτελεσματικότητα. Αν πάλι όλα αυτά σας φαίνονται βουνό ή ο χρόνος σας δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε επικοινωνήστε μαζί μας και θα αναλάβουμε εμείς τα δύσκολα της καθαριότητας.

Η άνοιξη είναι εδώ και οι χώροι μας θέλουμε να μυρίζουν φρεσκάδα.