Ίσως να έχετε ακούσει ότι η οθόνη του κινητού σας έχει περισσότερα βακτήρια και από την τουαλέτα. Δεν πρόκειται για μύθο, είναι πραγματικότητα που έχει αποκαλυφθεί μετά από σχετικές μελέτες!

Αυτή η έρευνα αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η απολύμανση και η σωστή καθαριότητα του κινητού μας τηλεφώνου!

Πώς και κάθε πότε πρέπει να καθαρίζετε το κινητό σας; Η απάντηση στο «πότε» είναι, όσο πιο συχνά γίνεται! Η απάντηση στο «πώς» είναι λίγο πιο σύνθετη, για αυτό και θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε για να καθαρίσετε σωστά το κινητό σας τηλέφωνο!

Κινητά τηλέφωνα

Πριν ξεκινήσετε την καθαριότητα του κινητού σας πλύνετε τα χέρια σας για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα με σαπούνι χεριών! Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι αποσυνδεδεμένο από οποιαδήποτε πρίζα τοίχου και στη συνέχεια αφαιρέστε τη θήκη του, εάν χρησιμοποιείτε! Στη συνέχεια σκουπίστε απαλά το τηλέφωνό σας με ένα υγρό πανί από μικροΐνες με νερό και σαπούνι χεριών, προσέχοντας να μην εισχωρήσει υγρό σε κάποιο άνοιγμα. Τέλος, στεγνώστε το τηλέφωνό σας με ένα καθαρό πανί από μικροΐνες για να εξασφαλίσετε ότι δεν παραμένει υγρασία!

Tips

Αποφύγετε να ρίξετε απευθείας ς στην οθόνη ή στην πλάτη του οποιοδήποτε υγρό γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά το κινητό σας τηλέφωνο!

Στην United Cleaning & Housekeeping Services, γνωρίζουμε όσο ελάχιστοι τι, πότε, που, πως και γιατί εφαρμόζουμε κάτι χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι εργασίες στους επαγγελματικούς και στους οικιακούς χώρους πραγματοποιούνται από μόνιμο, άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην διασφάλιση της υγείας των πελατών μας! Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που καθαρίζουμε σχολαστικά όλα τα αντικείμενα που μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια που πολλές φορές το αμελούν οι πελάτες μας!

Απευθυνθείτε στα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού της United Cleaning & Housekeeping Services και ξενοιάστε.