Tο γραφείο μας και γενικότερα ο επαγγελματικό μας χώρος είναι το μέρος που περνάμε πολύ χρόνο στην ζωή μας. Για να νιώθουμε περισσότερη ευεξία θα θέλαμε να είναι τακτοποιημένος και καθαρός. Ο χώρος που είναι καθαρός και τακτοποιημένος δίνει την αίσθηση της οργάνωσης, της προόδου προδιαθέτει θετικά του επισκέπτες μας ή τους πελάτες μας και ανεβάζει το ηθικό των υπαλλήλων μας.

Ο καθαρός εργασιακός χώρος συμβάλλει στην αύξηση της απόδοσης των εργαζομένων της εταιρείας καθώς και στην προστασία της υγείας τους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και βασικό στοιχείο για την εικόνα της εκάστοτε εταιρείας.

Είτε πρόκειται για τον αρχικό καθαρισμό των νέων σας γραφείων, είτε τα γραφεία που μόλις έχετε ανακαινίσει, είτε έναν τακτικό καθαρισμό των εργασιακών σας χώρων, σε κάθε περίπτωση ο καθαρισμός είναι απαραίτητος!

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται ένας τακτικός καθαρισμός επαγγελματικού χώρου;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δεν μπορεί να είναι απλή καθώς εξαρτάται από ένα πλήθος διαφορετικών παραγόντων όπως:

Κίνηση: Πόσοι εργάζονται στο χώρο; Πόσοι τον επισκέπτονται καθημερινά; Όσο περισσότεροι, τόσο πιο αναγκαίος ένας βαθύς καθαρισμός.

Είδος επιχείρησης: Ένας βαθύς καθαρισμός κρίνεται πιο αναγκαίος σε μια μεγάλη τράπεζα ή ένα ιατρείο όπου περνούν καθημερινά επισκέπτες, απ’ ότι σε ένα μικρό γραφείο.

Εποχή: Ο χειμώνας είναι η εποχή των ιώσεων άρα τότε χρειαζόμαστε ένα βαθύ καθαρισμό. Επίσης, εποχές όπου ο καιρός είναι βροχερός με συνέπεια να έχουμε λάσπη στο χώρο είναι καλές για έναν έξτρα καθαρισμό.

Ένας εργασιακός χώρος με επίμονους λεκέδες και βρωμιές γίνεται εστία αύξησης βλαβερών μικροοργανισμών που μπορούν να οδηγήσουν σε αλλεργίες και δερματοπάθειες!

Ο χώρος εργασίας, είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό χώρο στον οποίο πρέπει να βρισκόμαστε για την εργασία μας. Είναι ο χώρος, στον οποίο συνυπάρχουμε με συναδέλφους, συνεργάτες και πελάτες. Είναι ο χώρος στον οποίο βρισκόμαστε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας. Η καθαριότητά του συμφέρει την καθημερινότητα και τη ζωή μας.

Στην UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES αυτό το γνωρίζουμε καλά, γι΄ αυτό και κύριο μέλημα μας είναι ο άψογος καθαρισμός του χώρου σας λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις δικές σας απαιτήσεις και ασφαλώς, τη συνολική μείωση των δαπανών για την εταιρεία σας.