Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο άρθρο, στο Μέρος Α, η πρόσληψη μιας εταιρείας καθαρισμού κρίνεται απαραίτητη προκειμένου ο χώρος σας να αποτελεί ένα ασφαλές και υγιές εργασιακό περιβάλλον. Ποιοι είναι, ωστόσο, οι υπόλοιποι πέντε λόγοι για τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε την United Cleaning & Housekeeping Services;

6. 100% άριστα & ικανοποιητικά αποτελέσματα

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό καθαρισμού που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας και εξασφαλίζει τη λύση σε ζητήματα καθαριότητας που αφορούν στον επαγγελματικό σας χώρο, με 100% άριστα και ικανοποιητικά αποτελέσματα.

7. Ειδικός εξοπλισμός νέας τεχνολογίας

Η United Cleaning & Housekeeping Services χρησιμοποιεί μηχανήματα νέας τεχνολογίας για τον καθαρισμό και την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων και δαπέδων, ειδικά μηχανήματα για τον καθαρισμό των μοκετών αλλά και τον υπερκαθαριστή τζαμιών EZ1PRO+ της Ettore.

8. Άριστες συστάσεις

Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα του καθαρισμού και έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες, από τις οποίες έχει αποκτήσει αξιόλογες συστάσεις.

9. Χρήση ελεγμένων & πιστοποιημένων υλικών καθαρισμού

Η εταιρεία μας ενημερώνεται, συνεχώς, χρησιμοποιώντας όλα τα τελευταία οικολογικά προϊόντα που είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

10. Υπηρεσίες αποκομιδής απορριμμάτων

Η United Cleaning & Housekeeping Services παρέχει επίσης υπηρεσίες για την αποκομιδή των απορριμμάτων από αρχικούς ή εργοταξιακούς καθαρισμούς. Ειδικότερα, περιλαμβάνει ειδικούς κάδους ή containers για την αποκομιδή των αδρανών στερεών αποβλήτων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους αξίζει να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες καθαρισμού της United Cleaning & Housekeeping Services και να έχετε ένα καθαρό επαγγελματικό χώρο.