Συχνά, τα γραφεία που είναι μονίμως απασχολημένα έχουν την ανάγκη να βρίσκονται σε καθαρό περιβάλλον για να μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Καθώς ξεκινά η εποχή των αλλεργιών της άνοιξης, ο πειρασμός να ανοίξετε τα παράθυρα για να υποδεχτείτε το φρέσκο αεράκι φαντάζει δελεαστικός.

Η United Cleaning & Housekeeping Services σας προτείνει 5 tips για να εξασφαλίσετε ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον:

Διατηρήστε το καθαρό

Το να διατηρείτε καθαρό το γραφείο σας είναι το πιο απλό βήμα για να διατηρήσετε και το άρωμά του. Εμπιστευτείτε μια επαγγελματική υπηρεσία για να κάνει τη δουλειά έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φροντίδα του χώρου σας και επομένως να επικεντρωθείτε σε άλλα πράγματα.

Ανοίξτε τα παράθυρα

Φυσικά, το άνοιγμα των παραθύρων μπορεί να επιτρέψει στη γύρη και την αμβροσία και άλλα αλλεργιογόνα να εισέλθουν στο γραφείο σας αλλά αντίθετα μπορεί να αφήσει τον φυσικό αέρα και τη φρεσκάδα στο εσωτερικό του.

Συντήρηση WC

Ένα μπάνιο που μυρίζει φρεσκάδα δείχνει στην ομάδα σας ότι νοιάζεστε. Ωστόσο, η ευαισθησία στις μυρωδιές έχει σημασία εδώ. Εάν οι υπάλληλοί σας κατακλύζονται από τις μυρωδιές στο μπάνιο, πιθανότατα να μη βοηθήσει πολύ στην παραγωγικότητά τους.

Διατήρηση κουζίνας

Στο ίδιο πνεύμα, θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι η κουζίνα σας είναι καλά συντηρημένη. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ψυγείο και στο τι διατηρείται μέσα σε αυτό. Υπάρχουν τροφές με βαριές μυρωδιές όπως ψάρι, κάρυ ή ποπ κορν; Αυτές οι μυρωδιές βγαίνουν δύσκολα και ενοχλούν τον αέρα του γραφείου.

Χρησιμοποιείστε φρέσκα αρώματα

Αποφύγετε τα κεριά που είναι υπέροχα για οικιακή χρήση, αλλά όχι τόσο για γραφείο και επιλέξτε προϊόντα όπως τα plug-in αποσμητικά χώρου και διαχυτές αιθέριων ελαίων που είναι πιθανώς καλύτερα για αυτόν τον σκοπό.

Η United Cleaning & Housekeeping Services είναι μια εταιρεία πλήρους εξυπηρέτησης καταστημάτων και εμπορικού καθαρισμού εξοπλισμένη για να διατηρεί την επιχείρησή σας σε άριστη κατάσταση για τα επόμενα χρόνια.

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες καθαρισμού της εταιρείας και κρατήστε τους εργαζομένους σας ευχαριστημένους!