Ο υαλοπίνακας είναι ένα υλικό με πολλές εφαρμογές στην καθημερινότητα μας. Παντού γύρω μας μπορούμε να συναντήσουμε χρήσεις του καθώς αποτελεί ένα υλικό πολύ ελκυστικό στον κατασκευαστικό κλάδο. Τα σύγχρονα κτίρια από τζάμι αποπνέουν μία μοντέρνα αισθητική και εμπνέουν κύρος και καινοτομία.

Για να μπορέσει όμως το υλικό αυτό να αναδειχθεί με τον σωστό τρόπο, από την πρώτη κιόλας στιγμή της τοποθέτησής του, θα πρέπει οι γυάλινες επιφάνειες του να αντανακλούν καθαρές τον ήλιο, χωρίς στίγματα από βροχή ή σκόνη. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όλα τα κτίρια γραφείων που έχουν μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν.

Ο αρχικός καθαρισμός υαλοπινάκων δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, καθώς χρειάζεται ειδικό χειρισμό, άρτια εξοπλισμένο συνεργείο, εξειδικευμένο προσωπικό και φυσικά τα κατάλληλα εργαλεία και τα σωστά καθαριστικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε μια τέτοια λοιπόν περίπτωση, ο αρχικός καθαρισμός υαλοπινάκων χρειάζεται μια επαγγελματική προσέγγιση, από ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού. Ο καθαρισμός των τζαμιών και των άλλων στοιχείων κάλυψης, όπως είναι το αλουμίνιο, το μάρμαρο, ο γρανίτης, δεν συμβάλλει μόνο στην καλή αισθητική του χώρου, αλλά και στην διατήρηση της αξίας του κτιρίου καθώς και στην αποφυγή του κόστους αντικατάστασης των παραπάνω υλικών (σε περίπτωση καταστροφής τους λόγω ελλιπής τους συντήρησης).

Στην εταιρεία μας, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό υαλοπινάκων και γυάλινων επιφανειών, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Χρησιμοποιούμε ανυψωτικά μηχανήματα (κινητές σκαλωσιές, κρεμαστές πλατφόρμες, γερανούς εδάφους) για τον καλύτερο καθαρισμό ακόμα και των πιο δύσκολων περιοχών.

  • Καθαρισμοί υαλοπινάκων από 0-45 μέτρα
  • Χρήση ειδικών κονταριών μέχρι τα 12 μέτρα για μεγάλες επιφάνειες που με την βοήθεια καλαθοφόρων μηχανημάτων για υαλοπίνακες φτάνουν μέχρι και 45 μέτρα
  • Καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών υαλοπινάκων, όπως επίσης καθαρισμός των περβαζιών και των υαλοπετασμάτων

Με προτάσεις και λύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία έχουμε αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες.

Στην UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES παρέχουμε εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες με γνώμονα τις ανάγκες κάθε πελάτη. Με ταχύτητα ασφάλεια και οικονομία, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις, ιδιωτών και επαγγελματιών κάθε μεγέθους με άριστα αποτελέσματα. Η συνέπεια στα προσυμφωνημένα χρονικά διαστήματα καθαρισμού και στις αρχικές μας συμφωνίες αποτελεί πάγια πολιτική της εταιρείας μας.