Μετά από πολύ κόπο και χρόνο έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε τον επαγγελματικό χώρο που τόσο πολύ θέλατε να αποκτήσετε. Τα διάφορα συνεργεία έχουν εγκαταλείψει τον χώρο σας, κάποια έπιπλα έχουν αρχίσει να παίρνουν τη θέση τους, αλλά τα υπολείμματα από τις εργασίες κατασκευής είναι εμφανή και βρίσκονται παντού.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για καθάρισμα;

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο καθαρισμός από ένα επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού είναι απαραίτητος ώστε οι χώροι να απαλλαγούν από κάθε κατάλοιπο των κατασκευαστικών εργασιών, όπως σκόνες, στόκους, ρύπους κ.λπ. Ο αρχικός καθαρισμός σε επαγγελματικούς χώρους είναι ιδιαίτερα απαιτητικός καθώς απαιτείται ιδιαίτερη τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία στην διαχείριση εγκαταστάσεων, για αυτό και χρειάζεται μια επαγγελματική προσέγγιση, από ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής και πριν την μεταφορά και την εγκατάσταση των επίπλων και του εξοπλισμού στον εκάστοτε επαγγελματικό χώρο, εξειδικευμένο προσωπικό με τον κατάλληλο εξοπλισμό, εξασφαλίζει την ολοκλήρωση του καθαρισμού άμεσα ώστε η επιχείρηση σας να μην χάσει ούτε μια εργάσιμη μέρα.

Από την πιο απλή και βασική εργασία που είναι το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα των δαπέδων έως και τις λιγότερο εμφανείς, όπως το ξεσκόνισμα των στοριών, το επαγγελματικό μας συνεργείο καθαρισμού φροντίζει με τυπικότητα τους χώρους σας χωρίς εσείς να δαπανάτε μέρος του πολύτιμου χρόνου σας και χωρίς να ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματά σας.

Η χρήση του κατάλληλου μηχανολογικού εξοπλισμού είναι απαραίτητη στις περισσότερες περιπτώσεις καθώς συντελεί υποστηρικτικά στην άμεση αποπεράτωση του αρχικού καθαρισμού του χώρου. Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούνται εξειδικεύονται για κάθε επιφάνεια και είναι προϊόντα ιδιαίτερα αποτελεσματικά αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Με τον κατάλληλο αρχικό καθαρισμό, διασφαλίζεται η υγιεινή του επαγγελματικού χώρου ώστε να εργάζεστε σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ιούς και βακτήρια. Οι εργαζόμενοι είναι υγιείς και νιώθουν ασφαλείς και σημαντικοί για τους εργοδότες τους.

Στη United Cleaning & Housekeeping Services, αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς στον τομέα της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού και συντήρησης κτιρίων και για το λόγο αυτό προσφέρουμε λύσεις με στόχο το άψογο αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα με γνώμονα τη συνολική μείωση του κόστους διαχείρισης για τον πελάτη μας.

Με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμό που διαθέτει το συνεργείο μας, αναλαμβάνουμε την πλήρη καθαριότητα του χώρου σας. Σας παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού ανώτατης ποιότητας, με επαγγελματισμό και ανταγωνιστικές τιμές!