Για πολλούς ο Αύγουστος μπορεί να σημαίνει εκδρομές σε κάποια παραλία και ατελείωτες διακοπές όμως για κάποιους άλλους αποτελεί ευκαιρία για να οργανώσουν τις δουλειές τους και πόσο μάλλον την καθαριότητα της επιχείρησής τους, μιας και όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε άδειες. Αυτή εποχή, λοιπόν, κρίνεται κατάλληλη για να καθαρίσετε τα γραφεία της επιχείρησής σας σε βάθος ή και να προσλάβετε κάποια εταιρεία καθαρισμού γι’ αυτό.

  • Παράθυρα χωρίς δαχτυλιές

Οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού ανεβαίνουν κι έτσι οι εργαζόμενοι ανοίγουν τα παράθυρα για να δροσιστούν. Γι΄αυτό τα παράθυρα είναι γεμάτα βρομιές, σκόνες και δαχτυλιές που επηρεάζουν την ορατότητα και τη θέα από το γραφείο σας. Είναι η ευκαιρία σας, λοιπόν, να πραγματοποιήσετε το πλύσιμο των εσωτερικών και εξωτερικών σας παραθύρων με εργαλεία και καθαριστικά που ήδη διαθέτετε στο γραφείο σας έτσι ώστε να γίνουν πεντακάθαρα.

  • Σχολαστικός καθαρισμός δαπέδων

Ο καλοκαιρινός καιρός σημαίνει επίσης ότι οι περισσότεροι από το προσωπικό του γραφείου σας θα κάνουν το μεσημεριανό γεύμα και το διάλειμμά τους έξω. Αυτό σημαίνει δηλαδή πως θα μαζεύουν επιπλέον βρομιά και χώμα καθώς επιστρέφουν στο γραφείο. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτό το μήνα για να καθαρίσετε διεξοδικά το δάπεδο της επιχείρησής σας με ειδικά εργαλεία που βοηθούν στη λείανση και στο φινίρισμα του πατώματός σας.

  • Καθαρισμός μετά από κατασκευή

Εκτός από τη σχολαστική καθαριότητα του γραφείου σας, ο Αύγουστος είναι και μια εξαιρετική εποχή για κατασκευές. Ωστόσο, αυτές οι μεγάλες κατασκευές συχνά αφήνουν πίσω τους ένα μεγάλο χάος από σκόνη, βρομιά και υλικά που χρησιμοποιούνται γι’ αυτό τον σκοπό. Εδώ είναι που θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να καθαρίσετε την περιοχή σε βάθος έτσι ώστε να απομακρύνεται όλα τα υλικά του κατασκευαστικού έργου.

Στην United Cleaning and Housekeeping Services αναλαμβάνουμε για εσάς όλες τις παραπάνω ενέργειες που αφορούν στον καθαρισμό της επιχείρησής σας έτσι ώστε να σας αποφορτίσουμε από το άγχος της καθημερινότητας και του σε βάθος καθαρισμού.