Εύκολος και γρήγορος καθαρισμός του νεροχύτη

Ο χώρος της κουζίνας αποτελεί το κέντρο της οικογενειακής ζωής και ένα από τα κομβικότερα σημεία της είναι ο νεροχύτης. Ο νεροχύτης της κουζίνας θα πρέπει να είναι μια από τις πιο καθαρές επιφάνειες του σπιτιού σας. Μπορεί μάλιστα τις περισσότερες φορές να φαίνεται καθαρός αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαλλαγμένος από μικρόβια και βακτήρια.

Αν λοιπόν ο νεροχύτης της κουζίνας σας είναι λίγο θαμπός μπορείτε να τον επαναφέρετε στην αρχική του σχεδόν κατάσταση με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας, χωρίς ιδιαίτερο τρίψιμο και κόστος.

Τι θα χρειαστείτε

Μαγειρική σόδα
Ξίδι
Φλούδες από λεμόνι και πορτοκάλι
Χαρτί κουζίνας
Καθαρό χαρτί

Τι πρέπει να κάνετε

Αρχικά καθαρίστε με ένα γρήγορο πλύσιμο τον νεροχύτη σας και αφαιρέστε όλα τα πιάτα και όλα τα υπολείμματα τροφής από τον αγωγό.

Στην συνέχεια πασπαλίστε όλη την επιφάνεια του νεροχύτη με μαγειρική σόδα και χρησιμοποιήστε ένα μαλακό σφουγγάρι τρίβοντας απαλά με κυκλικές κινήσεις. Η μαγειρική σόδα, ως απαλό λειαντικό, βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και αλάτων από το νεροχύτη.

Για να απολυμάνετε τον νεροχύτη σας ξεπλύνετέ τον νεροχύτη με ξίδι. Αυτό σε συνδυασμό με τη σόδα θα δημιουργήσει έναν αφρό. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνετε βακτήρια και μικρόβια  αλλά ταυτόχρονα και όλους τους σκληρούς λεκέδες.

Τέλος, ξεπλύνετε με νερό και χρησιμοποιήστε την φλούδα του λεμονιού ή του πορτοκαλιού για να τρίψετε το σύνολο της επιφάνειας του νεροχύτη.

Στην UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES εξειδικευόμαστε στον τομέα της υγιεινής. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, οι συνεχείς μελέτες και η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες, αναδεικνύουν το έργο μας. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η καθαριότητα της κουζίνας σας, αλλά και κάθε χώρου, παρέχουμε τις ιδανικές λύσεις για την συνεχή καθαριότητα τους. Η ευθύνη μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και τεχνικής εμπειρίας, ώστε το σπίτι σας ή ο επαγγελματικό σας χώρος, να είναι και να φαίνονται πραγματικά καθαροί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.