Για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπως και για όλα τα τουριστικά καταλύματα, η καθαριότητα και η υγιεινή του χώρου είναι συνώνυμα της επιτυχίας.

Τι περιλαμβάνει όμως ένας ολοκληρωμένος καθαρισμός σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο;

To έμπειρο προσωπικό της United Cleaning & Housekeeping Services, με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο της καθαριότητας μοιράζεται μαζί σας 5 συμβουλές για έναν πλήρη καθαρισμό.

  1. Τακτοποίηση χώρου

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς λίγο πριν ξεκινήσει να καθαρίζει, είναι να τακτοποιήσει σχολαστικά τον χώρο. Αφού πετάξει τα σκουπίδια και βγάλει τα σεντόνια, καθώς και οτιδήποτε περιττό υπάρχει τριγύρω, μπορεί να ξεκινήσει το καθάρισμα.

  1. Καθαρισμός όλων των επιφανειών

Αφού τακτοποιηθεί ο χώρος, το επόμενο βήμα είναι ο βαθύς καθαρισμός όλων των επιφανειών. Μπάνιο, ξύλινες επιφάνειες, τραπέζια και συρτάρια πρέπει να καθαριστούν με προσοχή, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα καθαριστικά. Στόχος μας δεν είναι μόνο να φαίνεται καθαρός ο χώρος, αλλά και να είναι. Γι’ αυτόν τον λόγο, η United Cleaning & Housekeeping Services προμηθεύεται τα καλύτερα καθαριστικά της αγοράς τα οποία απολυμαίνουν σε βάθος, χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

  1. Καθαρισμός πατωμάτων και μοκετών

Στη συνέχεια, σειρά έχουν τα πατώματα και οι μοκέτες. Σε χώρους όπου οι ένοικοι εναλλάσσονται συχνά, τα πατώματα και οι μοκέτες χρειάζονται εξειδικευμένο καθαρισμό και συντήρηση ώστε να αποφεύγονται οι φθορές. Η United Cleaning & Housekeeping Services προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού με ειδικά μηχανήματα και με τα κατάλληλα απορρυπαντικά που εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα.

  1. Καθαρισμός Τζαμιών

Τα τζάμια είναι ένα σημείο όπου συχνά παραμελείται ο σωστός και ολοκληρωμένος καθαρισμός. Οι περισσότεροι τα σκουπίζουν ελαφρά με καθαριστικά ευρείας χρήσης, όμως το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό και παράλληλα ανθυγιεινό, καθώς τα μικρόβια δεν φεύγουν με αυτόν τον τρόπο. Η United Cleaning & Housekeeping Services εγγυάται λαμπερά και καθαρά τζάμια χωρίς λεκέδες και δαχτυλιές που θα μοιάζουν σαν καινούργια!

  1. Καθαρισμός εξωτερικού χώρου

Τα περισσότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια διαθέτουν εξωτερικό χώρο. Μπορεί να είναι κήπος, βεράντα ή μπαλκόνι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο εξωτερικός χώρος πρέπει να είναι περιποιημένος καθώς αποτελεί την εικόνα της επιχείρησης. Κανείς δεν θέλει να νοικιάσει ένα δωμάτιο με απεριποίητο κήπο, γεμάτο ανεπιθύμητη βλάστηση, ξερά χόρτα ή ακόμα χειρότερα σκουπίδια! Εμείς, στην United Cleaning & Housekeeping Services αναλαμβάνουμε:

  • Καθαρισμό εξωτερικών χώρων και κήπων με ειδικά μηχανήματα κοπής, κλαδέματος και αποψίλωσης.
  • Καθαρισμό από ξερά χόρτα και λοιπά φυτά
  • Υπηρεσίες συλλογής και αποκομιδής απορριμμάτων και χρήση ειδικών container

Εάν θέλετε για την επιχείρησή σας τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού εύκολα, γρηγορα και οικονομικά, επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα.