Επάγγελμα καθαριστής

Ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά επαγγέλματα στις μέρες μας, είναι αυτό του καθαριστή-στρια. Μπορεί να μην απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο πτυχίο από κάποια σχολή, αλλά πρόκειται για έναν χώρο που χρειάζεται γνώση, εξειδίκευση και επαγγελματισμό.

Κατά την διάρκεια της ημέρας, από την ώρα που θα ξεκινήσουμε για την δουλειά μας μέχρι και όταν θα φτάσουμε στο γραφείο, μπορεί να συναντήσουμε πολλούς καθαριστές. Στην πυλωτή της πολυκατοικίας να πλένουν με το λάστιχο τα πεζοδρόμια, στο δρόμο με το αμάξι τους, να “ξεχειλίζει” από κουβάδες και κοντάρια, αλλά και στο χώρο εργασίας μας με το πανάκι στο ένα χέρι και με την σφουγγαρίστρα στο άλλο, να καθαρίζουν.
Η δουλειά τους, δεν εκπέμπει κάποια λάμψη ή κάποια ιδιαίτερη αίγλη. Όμως ποιος μπορεί να ζήσει ή να εργαστεί σε ένα πραγματικά βρόμικο περιβάλλον; Η εργασία του καθαριστή-στριας, μπορεί να μην εκπέμπει κάποια ιδιαίτερη ακτινοβολία είναι όμως απαραίτητη και επιφορτισμένη με πολλά προβλήματα, που χρειάζονται αντιμετώπιση, ακόμα και σε καθημερινή βάση.

Ειδικότερα οι επαγγελματίες καθαρισμού, παρέχουν υπηρεσίες καθαρισμού στο εσωτερικό ή το εξωτερικό των κτιρίων ή σε ελεύθερες επιφάνειες, σε ιδιωτικούς ή δημόσιους χώρους. Επίσης, ασχολούνται με αρχικούς καθαρισμούς, νεόκτιστων κτιρίων, με γενικούς καθαρισμούς, αλλά και με τους καθημερινούς ή περιοδικούς καθαρισμούς, κτιρίων, γραφείων, υφασμάτων κ.α.

Χρησιμοποιούν για τον καθαρισμό ειδικά μηχανήματα και καθαριστικά προϊόντα, εργαλεία καθαρισμού (σφουγγαρίστρες, καρότσια εργασίας, κ.α) και φυσικά μέσα ατομικής προστασίας, όπως, γάντια, μάσκες, παπούτσια, φόρμες.

Τους καθαρισμούς τους πραγματοποιούν είτε κατά ομάδες είτε κατά μόνας και ασχολούνται με όλες τις κατηγορίες χώρων όπως γραφεία, νοσοκομεία, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος (προετοιμασίας φαγητού) κα.

Στην  UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES, δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή του προσωπικού μας και παρέχουμε εκπαίδευση σε πολλές ειδικότητες, όπως, καθαρισμός, housekeeping σε ξενοδοχεία και σε επιχειρήσεις με ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες και διαμερίσματα σε όλη την Ελλάδα. Το προσωπικό μας, διαθέτει πολυετή εμπειρία και εκπαιδεύεται διαρκώς σε νέες τεχνολογίες, ενώ χρησιμοποιεί σύγχρονο εξοπλισμό και προϊόντα υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ο τεχνικοί μας σύμβουλοι θα σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση που θα αφορά στον καθαρισμό των χώρων σας. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.