Η UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. Η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην αγορά της Ρουμανίας, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των καθαρισμών.

  • Καθαρισμοί γραφείων
  • Αρχικοί καθαρισμοί
  • Εργοταξιακοί καθαρισμοί
  • Βιομηχανικοί καθαρισμοί
  • Καθαρισμοί τζαμιών
  • Καθαρισμοί κήπων
  • Παροχή εκπαιδευμένου προσωπικού

Με σκοπό την παροχή των καλύτερων αποτελεσμάτων σε θέματα καθαρισμού δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη στελέχωση του προσωπικού μας όσο και στον εξοπλισμό αλλά και στα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε. Διαθέτουμε ειδικές γνώσεις για τον τρόπο προμήθειας υλικών καθαρισμού και λοιπών εφοδίων, καθώς και για τις τεχνικές μεθόδους καθαριότητας. Χρησιμοποιούμε ειδικά καθαριστικά απολυμαντικά, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο, φιλικά προς το περιβάλλον που ταυτόχρονα καταστρέφουν τον κορωνοϊό. Δεν σταματάμε να επενδύουμε στη συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα και απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας, που αφορούν το αντικείμενο εργασίας της.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε παντός τύπου κτίρια, όπως πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, γραφεία, επιχειρήσεις, δίνοντας πάντα έμφαση στην λεπτομέρεια. Και μην ξεχνάτε ότι δεν φροντίζουμε μόνο τους εσωτερικούς χώρους αλλά και τους εξωτερικούς με μοναδικά αποτελέσματα.

UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES, ειδικεύεται και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών οικιακής φροντίδας που αφορούν σε ξενοδοχεία και χώρους B&B, αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσει βασικές, βοηθητικές λειτουργίες της επιχείρησης, μέσω εξειδικευμένων διαδικασιών, αυστηρών οδηγιών υγιεινής και ασφάλειας!

Είμαστε εδώ για κάθε σας ανάγκη! Οι τεχνικοί σύμβουλοι της UCHS σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον καθαρισμό των χώρων σας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας ξεκάθαρα και επαγγελματικά! Επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!