Τα εμπορικά κέντρα έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση λίγο μετά τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, καθώς αποτελούσε πάγια επιθυμία των κατοίκων να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες κι αγαθά χωρίς να χρειάζεται να μπαινοβγαίνουν από μαγαζί σε μαγαζί, ψάχνοντας συνεχώς θέσεις παρκαρίσματος και ξοδεύοντας τον πολύτιμο χρόνο τους στα πήγαινε-έλα με τα αυτοκίνητα.

Έτσι άρχισαν να δημιουργούνται όλο και περισσότερα εμπορικά κέντρα, τα οποία μετονομάστηκαν malls, δηλαδή τεράστιες εγκαταστάσεις καταστημάτων. Με λίγα λόγια, τα εμπορικά κέντρα φτάνουν να είναι τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά είτε πρόκειται για ψώνια, σινεμά και βόλτα είτε για καφέ, φαγητό και άλλες δραστηριότητες.

Όμως όσο πιο πολύ πληθαίνει ο κόσμος, τόσο πληθαίνουν και οι ανάγκες μιας επιχείρησης.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας ενός εμπορικού κέντρου είναι και η καθαριότητα. Ο πελάτης επιλέγει να έρθει σε ένα χώρο οργανωμένο και καθαρό με σκοπό να κάνει τις δουλειές του εύκολα και γρήγορα. Επομένως, τα προϊόντα θα πρέπει να παρουσιάζονται περιποιημένα και τακτοποιημένα στα ράφια για να προσεγγίσουν το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη του εκάστοτε πελάτη.

Συστήνεται να υπάρχει ένα οργανωμένο πλάνο επισκεψιμότητας και πάντοτε σε ώρες εκτός λειτουργίας των καταστημάτων, που θα πρέπει να γίνεται ποιοτικός και εξονυχιστικός καθαρισμός.

Μερικά ενδεικτικά σημεία που ένα εμπορικό κέντρο θα πρέπει να δίνει την απαραίτητη προσοχή στην καθαριότητα είναι:

  • Ράφια, πάγκοι προϊόντων, reception καταστημάτων
  • Εξωτερικά και εσωτερικά τζάμια (βιτρίνες)
  • Περιβάλλον χώρος (κήπος)
  • Κυλιόμενες σκάλες και μη
  • Δάπεδα
  • WC

Η UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES είναι η κατάλληλη εταιρεία στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. Αναλαμβάνει προσωποποιημένο πλάνο για την καθαριότητα της επιχείρησής σας στο χαμηλότερο κόστος.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη προσοχή στη στελέχωση του προσωπικού και παράλληλα διαθέτει υλικά υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον που φέρνουν το μέγιστο αποτέλεσμα στον καθαρισμό του χώρου σας. Κατέχει, επίσης, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με τη δυνατότητα καθαρισμού ακόμα και στα πιο δύσβατα σημεία.