Επαγγελματικός καθαρισμός ιατρείου: Γιατί είναι απαραίτητος

Ο χώρος του ιατρείου πρέπει να αντιπροσωπεύει αρχικά τον ίδιο τον γιατρό και στην συνέχεια να καλύπτει και τον ασθενή. Πρέπει να δίνει μια θετική και καθαρή εικόνα η οποία θα αντικατοπτρίζει ουσιαστικά και την ποιότητα «φροντίδας» που προσφέρεται.

Σημαντική θέση στη σχέση γιατρού-ασθενούς κατέχει η πρώτη συνάντησή τους. Η πρώτη αυτή συνάντηση γίνεται συνήθως στο γραφείο του γιατρού, είτε αυτό βρίσκεται στο ιδιωτικό του ιατρείο ή σε κάποια νοσηλευτική μονάδα ή σε κέντρο υγείας.

Οι ασθενείς παραμένουν για μακρό χρονικό διάστημα έξω από το ιατρείο αναμένοντας την εξέτασή τους. Για τον λόγο αυτόν, ο χώρος αναμονής πρέπει να είναι έτσι διαμορφωμένος, ώστε να δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, τόσο στους επισκέπτες ασθενείς, μικρούς και μεγάλους, όσο και στους συνοδούς τους. 

Οι χώροι εξέτασης και αναμονής επισκεπτών ασθενών, οφείλουν να είναι και να δείχνουν καθαροί. Ο καθαρισμός ενός καταστήματος ή κάποιου άλλου επαγγελματικού χώρου γίνεται για να είμαστε σίγουροι πως οι επισκέπτες νιώθουν ευχάριστα όταν βρίσκονται σ΄ αυτόν. Στη περίπτωση όμως ενός ιατρείου, δε ενδιαφέρει μόνο η αισθητική!

Εάν ο χώρος του ιατρείου δεν έχει καθαριστεί  με τα κατάλληλα μέσα, μπορεί τα επικίνδυνα μικρόβια να μεταφερθούν στο κοινό, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από κάποιο μικρόβιο απ΄ ότι είχαν προτού επισκεφθούν το χώρο.

Ο χώρος του ιατρείου δεν είναι μόνο ένα απλό γραφείο.

Η ευθύνη του καθαρισμού κάθε ιατρείου πρέπει να είναι στα χέρια επαγγελματιών με ειδική εκπαίδευση και εμπειρία στον τομέα αυτό για να προλαμβάνονται τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Με την ανάθεση του έργου σε μια εταιρία καθαρισμού, η γενική υγιεινή του χώρου πραγματοποιείται στο έπακρο. Οι ειδικοί της καθαριότητας, γνωρίζουν πως και που να καθαρίσουν ή να απολυμάνουν  και είναι ικανοί να αποτρέψουν τυχόν διασταυρούμενες μολύνσεις. Επικεντρώνονται στα ευαίσθητα και συχνά γεμάτα με μικρόβια σημεία του χώρου και σταματούν τις ασθένειες πριν να εξαπλωθούν.

Επιπλέον, με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον καθαριστικών και μη τοξικών προϊόντων βελτιώνεται η ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Ένα σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό καθαριότητας εκτελεί τα καθήκοντα του με θετική στάση και δεν αφήνει καμία λεπτομέρεια.

Στην United Cleaning & Housekeeping Services , γνωρίζουμε όσο ελάχιστοι τι, πότε, που, πως και γιατί εφαρμόζουμε κάτι χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι εργασίες στους επαγγελματικούς χώρους πραγματοποιούνται από μόνιμο, άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών , καθώς και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που εξυπηρετεί οποιαδήποτε ανάγκη. Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδικασία καθαρισμού, με τη χρήση οικολογικών και σύγχρονων απορρυπαντικών , με οργανωμένη και ελεγχόμενη εργασία καθαρισμού, το συνεργείο καθαρισμού μας, σας παραδίδει τον χώρο σας έτοιμο και καθαρό.