Είναι γεγονός, ότι μετά την ανακαίνιση ενός χώρου επικρατεί ένα χάος μιας και κάθε πράγμα πρέπει να τοποθετηθεί στη θέση του. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να προηγηθεί ένας  γενικός επαγγελματικός καθαρισμός του ανακαινισμένου χώρου. Να εξαλειφθεί η σκόνη που έχει καλύψει όλες τις επιφάνειες, να καθαριστούν τα έπιπλα, να καθαριστούν τα τζάμια και τα δάπεδα και φυσικά να καθαριστούν και να απολυμανθούν οι χώροι υγιεινής.

Ο  γενικός καθαρισμός ενός ανακαινισμένου χώρο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, είναι μια διαδικασία που απαιτεί γνώση, εμπειρία, κατάλληλο εξοπλισμό και κυρίως προσοχή στη λεπτομέρεια! Τα υπολείμματα από τις εργασίες ανακαίνισης είναι πολλά και γι΄ αυτό ακριβώς, αυτή είναι η στιγμή που επιβάλλεται να γίνει μια σοβαρή εργασία καθαρισμού!

Ο αρχικός καθαρισμός ενός κτιρίου είναι πολύ σημαντικός. Είναι αυτός που αναδεικνύει όχι μόνο την ομορφιά του αλλά και τυχόν τεχνικές ατέλειες ή πιθανά λάθη που μπορεί να υπάρχουν. Ο καθαρισμός αυτός θα προετοιμάσει το κτίριο για να εγκατασταθείτε ή να εργαστείτε. Οι εργασίες που γίνονται στον αρχικό καθαρισμό ενός νεόδμητου ή ανακαινισμένου κτιρίου είναι αυτές οι οποίες θα αφαιρέσουν όλα τα κατασκευαστικά κατάλοιπα ή τυχόν απροσεξίες των διαφόρων συνεργείων, των οποίων εργάστηκαν για την αποπεράτωση του κτιρίου (πιτσιλιές από χρώματα, στόκους, τσιμέντα κ.τ.λ.).

Ποτέ άλλοτε οι χώροι δεν θα είναι τόσο ελεύθεροι, ώστε να μπορούν να καθαριστούν με λεπτομέρεια όσο την στιγμή μετά την ανακαίνιση! Μην αφήσετε λοιπόν εργασίες για αργότερα. Αυτό το “αργότερα” είναι δύσκολο να βρεθεί. Ξεμπερδέψτε μια και καλή από κάθε εργασία καθαρισμού που θα σας ταλαιπωρήσει.

Απευθυνθείτε στα έμπειρα συνεργεία καθαρισμού της United Cleaning & Housekeeping Services και ξενοιάστε.

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι ιδιοκτήτες δεν δίνουν την δέουσα προσοχή στην επιλογή των εταιρειών καθαρισμού επιλέγοντάς τες πολλές φορές με μοναδικό κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, παραλείποντας να ενημερωθούν για την καταλληλότητα των ατόμων που επιλέγουν.

Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό μας είναι πως επιλέγοντας μια σοβαρή εταιρεία καθαρισμού, φροντίζετε την υγεία των ανθρώπων σας, εξοικονομείτε χρόνο, χρήμα και εξασφαλίζετε καθαριότητα και λάμψη στον χώρο σας, χωρίς κόπο.

Στην United Cleaning & Housekeeping Services,  γνωρίζουμε όσο ελάχιστοι τι, πότε, που, πως και γιατί εφαρμόζουμε κάτι χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι εργασίες στους επαγγελματικούς και στους οικιακούς χώρους πραγματοποιούνται από μόνιμο, άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.