Το τζάμι αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αρχιτεκτονικά υλικά στις κατασκευές κτιρίων. Όλο και περισσότερα επαγγελματικά κτίρια, αλλά και σπίτια κατασκευάζονται με βασικό συστατικό τους το γυαλί και διακοσμούνται με μεγάλες τζαμαρίες. Οι τοίχοι από γυαλί (όπως ονομάζονται τα τζάμια σε όλο το μήκος μιας πλευράς του δωματίου) είναι ότι πιο μοντέρνο, αλλά ταυτόχρονα όμορφο, υπάρχει στον τομέα της αρχιτεκτονικής αυτή τη στιγμή.

Ο σωστός καθαρισμός των τζαμιών, δε συμβάλλει μόνο στην καλή αισθητική του χώρου, αλλά και στη διατήρηση της αξίας του κτιρίου καθώς και στην αποφυγή του κόστους αντικατάστασης τους, σε περίπτωση καταστροφής τους λόγω ελλιπής τους συντήρησης.

Ο καθαρισμός τζαμιών δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση! Ιστοί αράχνης, σκόνη, στερεές ακαθαρσίες, επίμονοι ρύποι, είναι μόνο κάποια από τα προβλήματα που εμφανίζονται στις επιφάνειες των τζαμιών! Χρειάζεται λοιπόν, ειδικός χειρισμός, άρτια εξοπλισμένο συνεργείο, εξειδικευμένο προσωπικό και φυσικά τα κατάλληλα εργαλεία και τα σωστά καθαριστικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES φέρνει τη λύση στον καθαρισμό τζαμιών με το επαναστατικό σύστημα καθαρισμού EZ1PRO+ της Ettore!

Το EZ1 Pro + είναι ένας πανίσχυρος υπέρ-καθαριστής τζαμιών ο οποίος χρησιμοποιεί τη δύναμη του φιλτραρισμένου (απιονισμένου) νερού. Προσφέρει ένα σαφές πλεονέκτημα μείωσης κόστους σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα, ενώ παραμένει εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον.

Στην εταιρεία μας, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό υαλοπινάκων και γυάλινων επιφανειών, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Χρησιμοποιούμε ανυψωτικά μηχανήματα (κινητές σκαλωσιές, κρεμαστές πλατφόρμες, γερανούς εδάφους) για τον καλύτερο καθαρισμό ακόμα και των πιο δύσκολων περιοχών. Σε συνδυασμό με το EZ1PRO+ της Ettore, το καθάρισμα των τζαμιών επαγγελματικών χώρων, γραφείων, ψηλών σημείων και κτιρίων γίνεται πλέον με τον πιο γρήγορο τρόπο. Τα τζάμια καθαρίζονται άμεσα χωρίς ίχνη, σκόνες και άλλα σημάδια! Εκπληκτικά αποτελέσματα και πραγματική μείωση κόστους!

Αυτό είναι το μέλλον του καθαρισμού για ένα καθαρό περιβάλλον! Μόνο στη UCHS!