Η διατήρηση της καθαριότητας ενός παιδικού σταθμού δεν είναι μόνο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την υγεία αλλά και για την ευημερία των παιδιών. Οι επιφάνειες υψηλής αφής και τα κοινά αντικείμενα μπορεί να είναι τεράστιες πηγές μικροβίων καθώς και ικανά για διάδοση λοιμώξεων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εγκαταστάσεις παιδικής φροντίδας είναι γεμάτες με πολλά αντικείμενα που βοηθούν στην εξάπλωση αυτών των μικροβίων.

Για να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά που φροντίζετε θα παραμείνουν υγιή και ασφαλή, είναι απαραίτητο να κάνετε συχνά βαθύ καθαρισμό για να εξαλείψετε τα μικρόβια και να περιορίσετε την εξάπλωση της ασθένειας. Γιατί, όμως, ο καθαρισμός είναι απαραίτητος;

Ασφάλεια μαθητών

Εάν το περιβάλλον ενός παιδικού σταθμού δεν καθαρίζεται προσεκτικά και τακτικά, μπορεί εύκολα να γίνει επικίνδυνο για τους μαθητές. Τα εκατοντάδες μικρόβια που μπορεί να κυκλοφορούν θα πρέπει οπωσδήποτε να αποστειρωθούν. Η πρόσληψη υπηρεσιών καθαρισμού κρίνεται απαραίτητη καθώς βοηθά τους μαθητές να διατηρούνται υγιείς και ασφαλείς στην τάξη και σε οποιουσδήποτε χώρους χρησιμοποιούν συνήθως.

Αύξηση προσέλευσης

Μια υπηρεσία καθαρισμού συμβάλλει στη βελτίωση του συνολικού ποσοστού φοίτησης στα σχολεία και στις εγκαταστάσεις των παιδικών σταθμών. Φροντίζοντας ο παιδικός σταθμός να μην είναι απλώς τακτοποιημένος αλλά καθαρός θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερες οικογένειες. Άλλη λύση, είναι τα σχολεία που μπορούν επίσης να βελτιώσουν την καθαριότητα του παιδικού σταθμού εφαρμόζοντας αυστηρότερες πολιτικές καθαρισμού.

Οι υπάλληλοί σας δεν είναι επαγγελματίες καθαρισμού

Οι υπάλληλοι του παιδικού σταθμού μπορεί να είναι επαγγελματίες φροντιστές αλλά όχι επαγγελματίες καθαριστές. Αν και σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν σε εργασίες όπως το να μαζεύουν παιχνίδια και να κρεμούν παλτά, δεν έχουν πάντα τον χρόνο να προσφέρουν στον παιδικό σταθμό τον βαθύ καθαρισμό που του αξίζει. Εξάλλου, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στη φροντίδα και όχι στον καθαρισμό τους βοηθάτε να αναδείξουν τις καλύτερες δεξιότητές τους.

Στην United Cleaning and Housekeeping Services αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της επιχείρησής σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε κάποιες από τις υπηρεσίες μας για να έχετε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά.