Η εκπαίδευση του προσωπικού είναι επένδυση

Το ανθρώπινο δυναμικό ή αλλιώς οι άνθρωποι, αποτελούν σήμερα το πολυτιμότερο κεφάλαιο μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Αυτοί κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην πρωτοπορία και στην αποτυχία, στη διάκριση και στη μετριότητα, στην επιβίωση και στον αφανισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που η εκπαίδευση του προσωπικού έχει τόσο μεγάλη σημασία και θεωρείται επένδυση.

Η καθ’ όλα προφανής αυτή άποψη κινδυνεύει να μείνει γράμμα κενό αν δεν συνοδεύεται από μια σειρά γενικότερων αντιλήψεων και μεθοδικών ενεργειών, μέσω των οποίων ο άνθρωπος θα καταλαμβάνει πράγματι την κεντρική θέση που του αρμόζει στο σχεδιασμό και στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης. Με άλλα λόγια, η άποψη ότι ο άνθρωπος είναι ο παράγοντας που κάνει τη διαφορά και αποτελεί την κύρια πηγή του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, μπορεί να ισχύσει εφόσον η εκάστοτε επιχείρηση στοχεύει στην εξέλιξη του προσωπικού της, βελτιώνοντας τις δεξιότητες και όλα εκείνα τα θετικά χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

Τα προσόντα και η διάθεση των εργαζομένων, ο ενθουσιασμός τους, η ικανοποίηση που αντλούν από την εργασία τους, το αίσθημα της δίκαιης μεταχείρισής τους και η συμμετοχή τους στους κοινούς στόχους, διαμορφώνουν και επηρεάζουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης, το επίπεδο της εξυπηρέτησης πελατών, τη φήμη και την εικόνα που αυτή προβάλλει και τέλος την επιβίωσή της. Με το ίδιο ενδιαφέρον που ένας επιχειρηματίας προστατεύει τον εξοπλισμό και τις υποδομές της επιχείρησής του, πρέπει να φροντίζει και το προσωπικό του. Και δεν υπάρχει καλύτερη φροντίδα από την ίδια την εκπαίδευση του.

Η UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην στελέχωση και στην εκπαίδευση του προσωπικού της. Το προσωπικό που παρέχει είναι άρτια εκπαιδευμένο σε ειδικότητες που αφορούν τα ξενοδοχεία, όπως καθαριστές, καμαριέρες, σερβιτόρους, barmen, αλλά και προσωπικό που αφορά στην κάλυψη υπηρεσιών καθαρισμού και housekeeping αναγκών σε ιδιωτικούς χώρους και μάλιστα σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Το προσωπικό και οι υπάλληλοι μας ειδικεύονται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών οικιακής φροντίδας για ξενοδοχεία και χώρους B&B, αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσουν βασικές και βοηθητικές λειτουργίες της επιχείρησης, μέσω εξειδικευμένων διαδικασιών και αυστηρών οδηγιών υγιεινής και ασφάλειας. Διαθέτουν ειδικές γνώσεις για τον τρόπο προμήθειας υλικών καθαρισμού και λοιπών εφοδίων, καθώς και για τις τεχνικές μεθόδους καθαριότητας, μιας και η εταιρεία επενδύει στη συνεχή ενημέρωση για τα νέα προϊόντα και για τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας που αφορούν το αντικείμενο εργασίας!

Συνεχίζουμε λοιπόν την επιτυχημένη πορεία μας, με την εταιρεία να διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο καθαρισμού και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού!