Ξέρετε ποια είναι τα αντικείμενα με τα οποία έρχεται σε πιο συχνή επαφή ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Tablet, υπολογιστές, καφετιέρες, smartphone και τηλεχειριστήρια…

Και παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν κατα κόρον δεν τα καθαρίζουν όσο συχνά και όσο καλά θα έπρεπε, όταν ασχολούνται με την γενική καθαριότητα των σπιτιών τους! Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να παραμένουν πάνω τους εκατομμύρια μικροσκοπικοί μικροοργανισμοί, οι οποίοι όταν έρθουν σε επαφή με το σώμα μπορούν να προκαλέσουν κάποιες σοβαρές ασθένειες!

Μπορεί να μην μπορείτε να κάνετε πολλά για να αντιμετωπίσετε αυτά τα μικρόβια, αυτό όμως που σίγουρα μπορείτε είναι να προσπαθήσετε να μειώσετε την εξάπλωσή τους! Πώς; Μα καθαρίζοντας τα τακτικά. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα κινητά τηλέφωνα και τα tablet είναι αντικείμενα που μαζεύουν και συγκρατούν μικρόβια, γεγονός που ειδικά στις μέρες μας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο!

Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι από μας που χρησιμοποιούμε κινητά και tablet δεν γνωρίζουμε πως πρέπει να τα καθαρίζουμε με τον σωστό τρόπο και ενώ από τη μια προσπαθούμε με κάθε τρόπο να απολυμάνουμε τα χέρια μας, μόλις πιάσουμε το κινητό μας τηλέφωνο μας ή το tablet μας είμαστε και πάλι εκτεθειμένοι στα μικρόβια!

Οι ειδικοί της UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES σας δίνουν συμβουλές για το πώς μπορείτε να κρατήσετε τα μικρόβια μακριά από το smartphone σας, τα tablet και και τις συσκευές γενικά που χρησιμοποιείτε πιο πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Tablet

Τα tablets αποτελούν μια από τις συσκευές που ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας! Μιας και με αυτά παίζει παιχνίδια, παρακολουθεί ταινίες! Αυτό το οποίο όμως συνήθως ξεχνά το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι ότι με κάθε κίνηση των δακτύλων μεταφέρονται ταυτόχρονα και εκατοντάδες μικρόβια!

Οδηγίες καθαρισμού tablet

Για να καταφέρουμε να καθαρίσουμε τα tablet μας σωστά, αρχικά πρέπει να τα απενεργοποιούμε έτσι ώστε να δούμε τα λερωμένα σημεία της οθόνης. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα πανί με μικροΐνες να αφαιρέσουμε δακτυλιές, σκόνη και λεκέδες. Υγραίνουμε ΕΛΑΧΙΣΤΑ την άκρη του πανιού μας με λίγο καθαρό οινόπνευμα ή αντισηπτικό και με κάθετες κι οριζόντιες κινήσεις καθαρίζουμε την οθόνη και την πλάτη της οθόνης.

Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία αυτή μια φορά την εβδομάδα, ώστε να αποτρέψετε την είσοδο των μικροβίων στη συσκευή!

Διαβάστε το δεύτερο μέρος του άρθρου μας για να μάθετε τον κατάλληλο τρόπο τον οποίο πρέπει να ακολουθείτε για να καθαρίσετε το κινητό σας τηλέφωνο!