Το φθινόπωρο αποτελεί μια εποχή του χρόνου που είναι γνωστή για τις βροχές της, καιρικό φαινόμενο το οποίο δυσκολεύει τη γενική καθαριότητα του σπιτιού και πιο συγκεκριμένα αυτή των τζαμιών!

Οι έντονες και συχνές βροχές, ο αέρας αλλά και η σκόνη καθιστούν τον καθαρισμό των τζαμιών μια πραγματική πρόκληση.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν κουραστεί να βλέπουν συνέχεια τα τζάμια τους βρόμικα και θαμπά, παρακάτω υπάρχουν τα απαραίτητα “εργαλεία” αλλά και κάποια tips που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να έχετε αστραφτερά τζάμια όλο το φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα!

Εργαλεία 

Υαλοκαθαριστής

Ένα μοναδικό εργαλείο που θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια είναι ο υαλοκαθαριστής. Είναι ειδικά σχεδιασμένος για να καθαρίζει σε βάθος, εύκολα και γρήγορα απομακρύνοντας νερά και βρομιά.

Κουβάς

Κι αν αναρωτιέστε ποιο είναι το βασικότερο εργαλείο για να ξεκινήσετε το καθάρισμα για τα τζάμια σας, αυτό δεν είναι άλλο από τον κουβά. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ο κουβάς που θα επιλέξετε να έχει παραλληλόγραμμο σχήμα για να χωράει τον υαλοκαθαριστή. Οι στρογγυλοί κουβάδες είναι κατάλληλοι κυρίως για σφουγγάρισμα.

Πανί με μικροΐνες

Αυτά τα πανάκια είναι πραγματικά μαγικά! Χάρη στις μικροΐνες που διαθέτουν αφαιρούν εύκολα και αποτελεσματικά την υγρασία μετά το καθάρισμα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα πραγματικά αστραφτερό!

Εκτός όμως από τα κατάλληλα εργαλεία αυτό που είναι εξίσου σημαντικό για τον καθαρισμό των τζαμιών σας είναι ο τρόπος που τα καθαρίζετε. Εάν σας ενδιαφέρει λοιπόν να μάθετε τα tips που θα σας λύσουν τα χέρια διαβάστε το δεύτερο μέρος του άρθρου μας. Και εάν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα τζάμια του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου θολά και βρόμικα δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES!