Μπορεί στο πρώτο μέρος του άρθρου μας να σας έχουμε ενημερώσει για τα κατάλληλα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν για τον σωστό καθαρισμό των τζαμιών σας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα τζάμια σας.

Tips

Καλό θα ήταν για την καθαριότητα των τζαμιών σας να ξεκινήσετε αρχικά από τις γύρω επιφάνειες απομακρύνοντας έντομα και ιστούς αράχνης. Για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να τυλίξετε σε ένα κατσαβίδι μια λεπτή πετσέτα και να φτάσετε στα πιο δύσκολα σημεία.

Υπάρχει περίπτωση μάλιστα να έχει μαζευτεί αρκετή βρομιά και σκόνη στα παράθυρα. Τότε θα ήταν καλύτερα να βάλετε σε έναν κουβά ζεστό νερό με σαπούνι και με ένα πανάκι να σαπουνίσετε την επιφάνεια του τζαμιού σου.

Αποφύγετε τη χρήση καθαριστικών του εμπορίου. Προτιμήστε να φτιάξετε το δικό σας καθαριστικό με υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας. Χρησιμοποιήστε είτε σκέτο νερό είτε ανακατέψτε 1/4 φλ. καθαρό οινόπνευμα με 1/3 φλ. ξίδι και πετύχετε ένα αστραφτερό αποτέλεσμα.

Η UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES φέρνει τη λύση στον καθαρισμό τζαμιών με το επαναστατικό σύστημα καθαρισμού EZ1PRO+ της Ettore!

Το EZ1 Pro + είναι ένας πανίσχυρος υπέρ-καθαριστής τζαμιών ο οποίος χρησιμοποιεί τη δύναμη του φιλτραρισμένου (απιονισμένου) νερού. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει ένα σαφές πλεονέκτημα στη μείωση του κόστους σε σχέση με τα υπόλοιπα συμβατικά συστήματα, παραμένοντας πάντα φιλικό προς το περιβάλλον.

Σε συνδυασμό με το EZ1PRO+ της Ettore, το καθάρισμα των τζαμιών επαγγελματικών χώρων, γραφείων, ψηλών σημείων και κτιρίων γίνεται πλέον με τον πιο γρήγορο τρόπο. Τα τζάμια καθαρίζονται άμεσα χωρίς ίχνη, σκόνες και άλλα σημάδια! Εκπληκτικά αποτελέσματα και πραγματική μείωση κόστους, ακόμα και στις απαιτητικές συνθήκες του φθινοπώρου!

Αυτό είναι το μέλλον του καθαρισμού για ένα καθαρό περιβάλλον! Μόνο στη UCHS!