Οι βιομηχανίες τροφίμων αποτελούν ειδική κατηγορία στον βιομηχανικό καθαρισμό και απαιτούν για τον καθαρισμό τους μια εξειδικευμένη εταιρεία με πολυετή εμπειρία. Τόσο ο αρχικός όσο και ο τακτικός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας για τις βιομηχανίες τροφίμων καθώς το περιβάλλον εργασίας οφείλει να πληροί τις υγειονομικές προδιαγραφές λειτουργίας. Ο κλάδος της παραγωγής τροφίμων είναι άμεσα συνυφασμένος με την καθαριότητα και αυτή είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για τον καταναλωτή.

Η καλύτερη λύση τόσο για νεοσύστατες όσο και για ήδη καθιερωμένες βιομηχανίες τροφίμων είναι η συνεργασία με μια εταιρεία καθαρισμού η οποία έχει εξειδίκευση και εμπειρία στον επαγγελματικό καθαρισμό ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου αποτελέσματα. Είναι σημαντική η επιλογή από την αρχή της κατάλληλης εταιρείας καθαρισμού, ώστε να αποκτήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης με μια εταιρεία που να αφουγκράζεται τις ανάγκες σας.

Μια τέτοια επιχείρηση όπως αυτή της βιμηχανίας τροφίμων, χρειάζεται εξειδικευμένες μεθόδους απολύμανσης για την απομάκρυνση των μικροοργανισμών ή των υπολειμμάτων τροφών από τις επιφάνειες. Η United Cleaning and Housekeeping Services διαθέτει την τεχνολογική γνώση και τα εργαλεία για να προσφέρει καθαρισμό ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία της βιομηχανίας εκεί όπου τα συμβατά μηχανήματα δεν έχουν πρόσβαση.

Συγκεκριμένα, για τον καθαρισμό σε βιομηχανίες τροφίμων χρησιμοποιούνται ειδικά οικολογικά καθαριστικά και αποφεύγονται τα τοξικά καθαριστικά δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του αέρα του χώρο.

Οι βιομηχανίες τροφίμων έχουν ιδιαίτερες ανάγκες στον τομέα του καθαρισμού και γι’αυτό είναι χρήσιμη η επικοινωνία με εξειδικευμένους συμβούλους. Στην United Cleaning and Housekeeping Services έχοντας πολυετή εμπειρία στον βιομηχανικό καθαρισμό, αναγνωρίζουμε τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε βιομηχανίας και επιχείρησης. Οι τεχνικοί μας σύμβουλοι θα σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση με βάση τις ανάγκες της βιομηχανίας σας.

Εκμεταλλευτείτε τη συνεργασία σας με την United! Ένα συνολικό τιμολόγιο για όλες τις υπηρεσίες, ο υπεύθυνος επικοινωνίας για ότι χρειάζεστε και φυσικά η άμεση μείωση του συνολικού κόστους για όλες τις υπηρεσίες διαχείρισης είναι μόνο κάποιοι λόγοι για να μας εμπιστευτείτε!