Οι κοινόχρηστοι χώροι αποτελούν από τους βασικότερους χώρους κάθε πολυκατοικίας. Είναι οι χώροι στους οποίους κινείται το μεγαλύτερο ποσοστό των ενοίκων ή των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων με αποτέλεσμα η καθαριότητα αλλά και η απολύμανσή τους να είναι πολύ σημαντική!

Η γενική καθαριότητα της πολυκατοικίας σας λοιπόν είναι τόσο απαραίτητη, όσο εκείνη του διαμερίσματός σας.

Ιδιαίτερα μάλιστα την εποχή την οποία διανύουμε, η οποία λόγω του covid έχει φέρει αλλαγές στις καθιερωμένες εργασίες καθαρισμού που πραγματοποιούνται τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων κρίνεται αναγκαίος.

Γενικά ο καθαρισμός κάθε διαμερίσματος μιας πολυκατοικίας είναι πολύ σημαντικός ωστόσο ακόμα πιο σημαντικός είναι ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων μιας και αποτελούν σημεία με εντονότερη κυκλοφορία. Θυμηθείτε ότι όσο καθαρό και εάν είναι το εσωτερικό του διαμερίσματός σας, όταν οι κοινόχρηστοι χώροι δεν είναι καθαροί, τότε όλα τα μικρόβια και οι μικροοργανισμοί θα μεταφερθούν μέσα σε αυτό!

Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων εισέρχεται και εξέρχεται καθημερινά από τους κοινόχρηστους χώρους των πολυκατοικιών, με αποτέλεσμα επιφάνειες όπως μπουτόν, πετούγιες, διακόπτες, κουπαστές κ.λπ. Να χρησιμοποιούνται από δεκάδες δάκτυλα!

Είναι σημαντικό λοιπόν να εντάξετε στο πρόγραμμα της πολυκατοικίας σας και τις υπηρεσίες καθαρισμού, βοηθώντας έτσι από τη μια στην καλύτερη διαβίωση των κατοίκων και από την άλλη στην απομάκρυνση κάθε εστίας μόλυνσης και μικροβίων! Μια επαγγελματική προσέγγιση καθαρισμού από ένα εξειδικευμένο συνεργείο είναι αυτό που χρειάζεστε για την σωστή υγιεινή του χώρου σας που θα σας απαλλάξει από κάθε ταλαιπωρία και άγχος!

Τα συνεργεία καθαρισμού της United Cleaning & Housekeeping Services, επισκέπτονται την πολυκατοικία σας στην προσυμφωνημένη συχνότητα και επιδεικνύουν πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες καθαρισμού και στην φροντίδα της πολυκατοικίας σας.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε σύγχρονα πρότυπα καθαρισμού με τη χρήση οικολογικών προϊόντων και υλικών καθαρισμού. Συγχρόνως εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία μηχανημάτων και εργαλείων που απαιτούνται σε κάθε τομέα καθαρισμού, ανεξάρτητα με το επίπεδο δυσκολίας που συναντάμε.