Καθαρισμός τζαμιών με γερανό

Παραδοσιακά το τζάμι είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται στο χώρο της αρχιτεκτονικής από την αρχαιότητα. Λόγο της διαύγειας και της σκληρότητάς του εμποδίζει τον άνεμο και την σκόνη, επιτρέπει όμως να εισέρχεται το φως στο εσωτερικό και να προσφέρει μια καθαρή εικόνα του εξωτερικού χώρου. Με την πάροδο του χρόνου η ανάγκη για την κάλυψη μοντέρνων αναγκών οδήγησε σε ανακαλύψεις που μετέτρεψαν το τζάμι σε ισχυρό βιομηχανικό υλικό με νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

Το τζάμι πλέον αποτελεί το πιο δημοφιλές αρχιτεκτονικό υλικό στις κατασκευές κτιρίων.
Όλο και περισσότερα επαγγελματικά κτίρια, αλλά και σπίτια κατασκευάζονται με βασικό συστατικό τους το γυαλί και διακοσμούνται με μεγάλες τζαμαρίες. Οι τοίχοι από γυαλί (όπως ονομάζονται τα τζάμια σε όλο το μήκος μιας πλευράς του δωματίου) είναι ότι πιο μοντέρνο, αλλά ταυτόχρονα όμορφο, υπάρχει στον τομέα της αρχιτεκτονικής αυτή την στιγμή.

Προτιμώνται, αφού χαρίζουν απλόχερα το φυσικό φως του ήλιου, την πανοραμική θέα και κάνουν δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος .
Δυστυχώς, όμως, πέρα από την αισθητική που προσφέρει σε ένα χώρο μια τζαμαρία ή ένα μεγάλο παράθυρο, καθιστά τον καθαρισμό του μια σύνθετη διαδικασία. Ο καθαρισμός των τζαμιών είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού ένα μη καθαρό τζάμι, δημιουργεί μια άσχημη εικόνα ακόμα και στον πιο όμορφο χώρο. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, όταν ο καθαρισμός αφορά την εξωτερική όψη κάθε κτιρίου. Πόσο μάλιστα όταν τα τζάμια καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψής του και δημιουργούν δυσκολίες στην πρόσβαση για τον καθαρισμό της.

Ο καθαρισμός των τζαμιών και των άλλων στοιχείων κάλυψης, όπως είναι το αλουμίνιο, το μάρμαρο, ο γρανίτης, δεν συμβάλει μόνο στην καλή αισθητική του χώρου, αλλά και στην διατήρηση της αξίας του κτιρίου καθώς και στην αποφυγή του κόστους αντικατάστασης των παραπάνω υλικών (σε περίπτωση καταστροφής τους λόγω ελλιπής τους συντήρησης).
Ο καθαρισμός τζαμιών δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, καθώς χρειάζεται ειδικό χειρισμό, άρτια εξοπλισμένο συνεργείο, εξειδικευμένο προσωπικό και φυσικά τα κατάλληλα εργαλεία και τα σωστά καθαριστικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό
υαλοπινάκων και γυάλινων επιφανειών, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Χρησιμοποιούμε ανυψωτικά μηχανήματα (κινητές σκαλωσιές, κρεμαστές πλατφόρμες, γερανούς εδάφους) για τον καλύτερο καθαρισμό ακόμα και των πιο δύσκολων περιοχών. Η συνέπεια στα προσυμφωνημένα χρονικά διαστήματα καθαρισμού και στις αρχικές μας συμφωνίες αποτελεί πάγια πολιτική της εταιρείας μας.

Παρέχουμε εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες με γνώμονα τις ανάγκες κάθε πελάτη. Με ταχύτητα ασφάλεια και οικονομία, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις, ιδιωτών και επαγγελματιών κάθε μεγέθους με άριστα αποτελέσματα. Με προτάσεις και λύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία έχουμε αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Το άρτια εξοπλισμένο συνεργείο μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας αλλά και οι φιλικές μας τιμές, συμβάλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον χώρο σας και εγγυόμαστε την απόλυτη καθαριότητά του.

Στόχος μας, η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και η κάλυψη των πιο απαιτητικών αναγκών τους για καθαριότητα.