Καθαρισμοί χώρων wc

Για πολλά χρόνια, επιδημίες και ασθένειες έπλητταν την ανθρωπότητα και πολλοί θεωρούσαν, ότι αυτό αποτελούσε σημάδι της οργής των θεών. Μετά από μακροχρόνιες και επίπονες έρευνες ανακάλυψαν ότι οι δράστες ήταν συνήθως πλάσματα που ζουν κοντά μας.
Οι ιατρικοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι αρουραίοι, τα ποντίκια, οι κατσαρίδες, οι μύγες και τα κουνούπια μπορούν να είναι όλα φορείς μεταδοτικών ασθενειών. Αλλά ανακάλυψαν επίσης, ότι πολλές φορές, οι άνθρωποι είναι αυτοί, που προσελκύουν τις μολυσματικές ασθένειες , απλώς επειδή δεν εφαρμόζουν τα μέτρα υγιεινής.

Ο κατάλληλος καθαρισμός των WC είναι θέμα ζωτικής σημασίας για την υγεία των εργαζομένων

Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συνθήκες υγιεινής και να τις τηρούμε σε όλους τους χώρους, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στους πιο πολυσύχναστους.
Όσοι δουλεύουν σε χώρους με κοινόχρηστα μπάνια, μπορούν να καταλάβουν πόσο τρομακτικός μπορεί να γίνει ο καθαρισμός τους ειδικά σε περιόδους όπου οι πελάτες είναι περισσότεροι.
Ο χώρος του μπάνιου και της τουαλέτας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην γενική εντύπωση που αφήνει, σε όποιον χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσει. Η καθαριότητά του, πρέπει να είναι στη κορυφή των προτεραιοτήτων της επιχείρησης.

Ο καθημερινός καθαρισμός των χώρων WC από εκπαιδευμένο προσωπικό και με συγκεκριμένη μεθοδολογία κάνει το έργο αυτό αρκετά πιο διαχειρίσιμο, εύκολο και εν τέλει και πιο οικονομικό. Ο καθαρισμός πρέπει να είναι βαθύς με τη χρήση των σωστών καθαριστικών.  

Στην UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES εξειδικευόμαστε στον τομέα της υγιεινής. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, οι συνεχείς μελέτες και η προσωπική μας επαφή με τους πελάτες, αναδεικνύουν το έργο μας. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η υγιεινή της τουαλέτας για κάθε χώρο, η εταιρεία μας παρέχει τις ιδανικές λύσεις για την συνεχή καθαριότητα, απόσμηση και φρεσκάδα της τουαλέτας σας.

Χρησιμοποιώντας προϊόντα με αποτελεσματική καθαριστική δράση που αδρανοποιούν δυσάρεστες ή ανεπιθύμητες οσμές που αρωματίζουν διακριτικά το χώρο της τουαλέτας και δημιουργούν την αίσθηση φρεσκάδας και απολύμανσης, πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τα καθαριστικά μας είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, ώστε να αποφεύγονται πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις τόσο του προσωπικού, όσο και των επισκεπτών. Επιπλέον, ελαχιστοποιείται η πιθανότητα φθοράς των επίπλων στο χώρο του μπάνιου. Δεν είναι σπάνιες οι φορές που πανάκριβα πλακάκια, είδη υγιεινής αλλά και έπιπλα, καταστρέφονται από επικίνδυνα και ακατάλληλα καθαριστικά.

Στην UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των χώρων των μπάνιων σας με πλήρη επίγνωση τόσο της δυσκολίας αυτού του εγχειρήματος όσο και της σημαντικότητας τους σε επίπεδο υγιεινής. Η ευθύνη μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και τεχνικής εμπειρίας, ώστε τα μπάνια σας , να είναι και να φαίνονται πραγματικά καθαρά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Θα έχετε δίπλα σας, πάντοτε έναν επαγγελματία στον χώρο του καθαρισμού.