Μια ενεργή επιχείρηση έχει συνήθως πολλές ανάγκες και απαιτήσεις ως προς την καθαριότητα του χώρου. Αν σκεφτείτε πως σχεδόν καθημερινά έρχεται σε επαφή με πελάτες, προμηθευτές, εργαζόμενους, συνεργάτες θα αναλογιστείτε πόσο σημαντικό κομμάτι είναι τόσο για την εικόνα του χώρου όσο και για την παραγωγικότητα των ατόμων που εργάζονται.

Γιατί όμως οι επιχειρήσεις χρειάζονται εβδομαδιαία υπηρεσία καθαρισμού αντί για μηνιαία;

  1. Δεν χρειάζεται να επεμβαίνετε εσείς

Ένας εβδομαδιαίος καθαρισμός σε αντίθεση με τον μηνιαίο μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρείτε την επιχείρησή σας πάντα σε καλή κατάσταση. Έτσι, δεν θα υπάρχει χρόνος μεταξύ των καθαρισμών για να μαζευτεί ακαταστασία ούτε θα χρειαστεί να καθαρίσετε εσείς.

  1. Διατηρούνται οι χώροι καθαροί

Όσο πιο συχνοί είναι οι καθαρισμοί τόσο πιο πολύ συντηρείται και το αποτέλεσμα. Με τον εβδομαδιαίο καθαρισμό της επιχείρησής σας έχετε τους χώρους σας καθαρούς και τακτοποιημένους με αποτέλεσμα που διατηρείται καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας.

  1. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με είδη καθαρισμού

Μια επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού γνωρίζει καλύτερα ποια προϊόντα είναι τα κατάλληλα και πιο αποτελεσματικά για κάθε περίπτωση και τα κουβαλάει μαζί της σε κάθε καθαρισμό. Οπότε δεν χρειάζεται εσείς να ασχοληθείτε και να αγοράσετε επιπλέον είδη καθαρισμού.

  1. Συμφέρει περισσότερο ο εβδομαδιαίος καθαρισμός

Πολλές εταιρείες καθαρισμού έχουν υψηλότερο μηνιαίο κόστος υπηρεσίας καθώς χρειάζεται περισσότερη δουλειά και χρόνος για να το επαναφέρουν στην επιθυμητή κατάσταση. Συνεπώς, μια εβδομαδιαία υπηρεσία καθαρισμού θα ήταν μακράν καλύτερη σαν συμφωνία.

  1. Κάνει καλό όσον αφορά στην υγεία

Ο εβδομαδιαίος καθαρισμός της επιχείρησής σας είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικός για την υγιεινή του χώρου και των ατόμων που το περιβάλλουν. Ένας συχνός καθαρισμός μπορεί να απομακρύνει μικρόβια και ιούς που μεταφέρονται από πελάτες ή εργαζομένους σας.

Στη United Cleaning and Housekeeping Services αναλαμβάνουμε για εσάς τον εβδομαδιαίο καθαρισμό της επιχείρησής σας με επαγγελματικότητα και σύνεση, έτσι ώστε να έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να κάνετε αυτό που αγαπάτε περισσότερο.