Να προσλάβω συνεργείο καθαρισμού για την επιχείρησή μου, ή να προσλάβω in-house άτομα για τον καθαρισμό; Είναι ένα δίλημμα που προβληματίζει συχνά τους σύγχρονους επιχειρηματίες μιας και το outsourcing, δηλαδή η ανάθεση υπηρεσιών σε εξωτερικούς συνεργάτες είναι πλέον τάση στη σύγχρονη, δυναμική αγορά. Οι μεγαλύτερες εταιρείες στο εξωτερικό το προτιμούν και σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε γιατί.Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού κάνει τους επιχειρηματίες να στραφούν σε outsourcing επιχειρήσεις που τους εγγυώνται το ΄΄know how΄΄ του κλάδου.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 2+1 λόγους που το συνεργείο καθαρισμού θα ωφελήσει την επιχείρησή σας.

1) Γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Κάθε αναπτυσσόμενη επιχείρηση χρειάζεται περισσότερα άτομα για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά! Η καθαριότητα είναι ένα λειτουργικό έξοδο που συμβάλλει τόσο στην εικόνα όσο και στην υγιεινή της επιχείρησής σας. Το να προσλάβετε όμως full – time προσωπικό καθαρισμού μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο ρίσκο και τεράστιο έξοδο. Μια συνεργασία με εξωτερικό συνεργείο καθαρισμού είναι μια πολύ πιο οικονομική λύση. Επιπλέον, η πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας δεν είναι εύκολη υπόθεση και υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

2) Σας προσφέρει ευελιξία

Σε αντίθεση με το μόνιμο προσωπικό καθαρισμού που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιχείρησης σας, η συνεργασία με συνεργείο καθαρισμού σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία. Δεν είναι όλες οι εποχές ίδιες για την επιχείρησή σας. Αν διατηρείτε ξενοδοχειακή μονάδα έχετε περισσότερες ανάγκες για προσωπικό καθαριότητας κατα τη διάρκεια της high season. Η συνεργασία με μια outsourcing εταιρεία θα σας δώσει τον πλήρη έλεγχο καθώς θα μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα καθαρισμού με βάση τις ανάγκες σας χωρίς περιττά έξοδα.

3) Επωφεληθείτε από τους καλύτερους

Μια outsourcing εταιρεία καθαρισμού εξειδικεύεται στον κλάδο και σίγουρα θα σας προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Στην United Cleaning and Housekeeping Services η εμπειρία μας, το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό και η αγάπη μας για τον κλάδο, μας θέτουν στην κορυφή του τομέα καθαρισμού. Η καθαριότητα σας είναι δική μας ευθύνη.