Ο κήπος είναι ένας πολύ ξεχωριστός χώρος για ένα σπίτι καθώς εκεί χαλαρώνουν οι περισσότεροι είτε μόνοι είτε με φίλους, όταν ο καιρός τους το επιτρέπει. Και αφού αποτελεί σημείο συνάντησης θα πρέπει να διατηρείται πάντα τακτοποιημένος, καθαρός και περιποιημένος. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει η καθαριότητα του χώρου να γίνεται τακτικά και σχολαστικά προκειμένου να μην υπάρχει χάος και ακαταστασία τριγύρω.

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΗΠΟΥ

Ο καθαρισμός του κήπου σας μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση αλλά σίγουρα δεν είναι.

Θα χρειαστεί να κόψετε, να κλαδέψετε και να κουρέψετε τα φυτά και το γκαζόν και να τους δώσετε το σχήμα που επιθυμείτε. Πέρα από τον καθαρισμό, όμως, μπορείτε να επενδύσετε σε νέα, χρωματιστά φυτά, που θα φαίνονται όμορφα και θα αναδεικνύουν τον χώρο.

Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά εργαλεία και προϊόντα καθαρισμού, προκειμένου να αποφύγετε να κάνετε όλη αυτή την κουραστική δουλειά με τα ακατάλληλα εργαλεία ή χέρια. Έτσι, θα φροντίσετε ο κήπος σας να είναι καθαρός για να υποδεχτεί τους φίλους σας, χαλαρώνοντας σε έναν από τους καναπέδες σας.

  • ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ

Εκτός από τον καθαρισμό του κήπου, σημαντικό ρόλο στην καθαριότητα παίζει και η διαμόρφωση του χώρου. Ένα καθαρός και άνετος χώρος φαίνεται από την περίφραξη του κήπου, τη διαμόρφωση των επίπλων και τη λιτή διακόσμηση. Αν θέλετε να φαίνεται καλαίσθητος και να αποπνέει ένα αίσθημα φρεσκάδας, μπορείτε να φτιάξετε μια γωνιά για να χαλαρώνετε εκεί με τους φίλους σας, χωρίς να καλύψετε μεγάλο μέρος του κήπου σας.

Για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει να διακοσμήσετε τον κήπο μόνο με τα απαραίτητα έπιπλα έτσι ώστε να μην υπερφορτώνεται ο χώρος. Ακόμη, μπορείτε να τοποθετήσετε ομοιόμορφα τα φυτά κατά μήκος του κήπου δημιουργώντας περίφραξη ή αντιθέσεις στους χρωματισμούς. Έτσι, ο χώρος θα φαίνεται καθαρός και θα θέλουν όλοι να τον απολαύσουν.

Η United Cleaning and Housekeeping Services έχει ειδική υπηρεσία για τον καθαρισμό των εξωτερικών χώρων και μαζί με το έμπειρο προσωπικό καθαρισμού και τα κατάλληλα μηχανήματα φροντίζει ο κήπος σας να είναι πάντοτε καθαρός και περιποιημένος.