Ο καθαρός εξωτερικός χώρος δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας του και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού σας. Ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να πάρετε λίγο καθαρό αέρα και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Επομένως, πρέπει να τον διατηρείτε καθαρό και σε καλή κατάσταση καθημερινά για να απολαμβάνετε στιγμές ξεγνοιασιάς με τους αγαπημένους σας.

Τι θα πρέπει να κάνετε όμως για να τον διατηρήσετε καθαρό;

  • Καθαρίστε τακτικά

Πρέπει να καθαρίζετε τακτικά τον εξωτερικό σας χώρο σας για να διασφαλίζετε ότι παραμένει καθαρός και ασφαλής από μικρόβια και ιούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την περίοδο της άνοιξης, ακόμα κι αν ζείτε σε περιοχή με πιο ήπιο κλίμα. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να περιποιείστε συχνά τις γλάστρες και τα φύλλα και να σκουπίζετε απαλά με ένα πανί και νερό το πάτωμα και τα δοχεία των φυτών σε τακτά χρονικά διαστήματα.

  •  Κλαδέψτε τα φυτά

Άλλο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την καθαριότητα ενός εξωτερικού χώρου είναι το κλάδεμα των φυτών ή των δέντρων. Καλό είναι το κλάδεμα να πραγματοποιείται τουλάχιστον μια φορά το μήνα καθώς τα πιο ασθενή φυτά μπορούν να μεταδώσουν διάφορες μολύνσεις. Εξάλλου, η συχνή περιποίηση του κήπου θα διατηρήσει τον εξωτερικό σας χώρο καθαρό και τακτοποιημένο και θα εξασφαλίσει για εσάς και τα παιδιά σας ένα υγιές περιβάλλον.

  • Πετάξτε τα άχρηστα πράγματα

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε τον εξωτερικό σας χώρο καθαρό είναι να αποσυμφορήσετε και να αναδιατάξετε τα έπιπλά σας έτσι ώστε να μην είναι καλύπτουν υπερβολικά το χώρο και το κάνουν να φαίνεται βρώμικο. Τακτοποιήστε τον καναπέ ή την τραπεζαρία που διαθέτετε σε αναλογία με τις γλάστρες των φυτών και πετάξτε όλα τα περιττά και άχρηστα πράγματα που δημιουργούν συνωστισμό στο χώρο.

Στη United Cleaning and Housekeeping Services σας παρέχουμε υπηρεσίες καθαριότητας υψηλών προδιαγραφών τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους. Αφεθείτε στις υπηρεσίες μας και νιώστε την απόλυτη σιγουριά για την καθαριότητα του χώρου σας.