Το γραφείο αποτελεί ένα μέρος όπου οι περισσότεροι άνθρωποι καθόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνοντας πολλά περισσότερα πράγματα από τη δουλειά μας. Μπορεί εκεί να τρώμε, να βήχουμε, να φτερνιζόμαστε και να χρησιμοποιούμε πολλά αντικείμενα που μπορεί ενδεχομένως να μολύνουν το σημείο και κυρίως το πληκτρολόγιό μας. Άλλωστε, το πληκτρολόγιο αποτελεί την κυριότερη εστία μικροβίων και πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά.

Με ποιους τρόπους μπορείτε να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο;

  1. Ανακινήστε το
  2. Προτού προβείτε σε σχολαστικό καθαρισμό καλό είναι να αναποδογυρίσετε ή να ανακινήσετε το πληκτρολόγιο προκειμένου να αφαιρέσετε τυχόν σκουπίδια που μπορεί να περιέχει.

  3. Ηλεκτρική σκούπα ή σκουπάκι
  4. Χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα χωρίς το ακροφύσιο ή ένα μικρό σκουπάκι για να βγάλετε με δύναμη την υπόλοιπη σκόνη και τα σωματίδια τροφής πίσω από τα πλήκτρα.

  5. Αυτοκόλλητη ταινία
  6. Δοκιμάστε να διπλώσετε μία αυτοκόλλητη ταινία στη μέση με το κολλώδες μέρος προς τα έξω. Περάστε από τα πλήκτρα του πληκτρολογίου σας για να μαζέψετε τα υπολείμματα.

  7. Μπατονέτες
  8. Βουτήξτε τις κλασικές μπατονέτες σε οινόπνευμα και περάστε τίς ανάμεσα από τα πλήκτρα. Έτσι, θα εστιάσετε στις λεπτομέρειες και θα αφαιρέσετε κάθε είδους σκόνη και βρομιά.

  9. Πανί
  10. Ψεκάστε απολυμαντικό καθαριστικό σε ένα πανί και σκουπίστε το πάνω μέρος του πληκτρολογίου. Με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρώσετε τον σχολαστικό καθαρισμό σας.

Οι συνάδελφοί σας θα εκτιμήσουν το οργανωμένο γραφείο σας, το ίδιο και το μυαλό σας! Ένας οργανωμένος χώρος εργασίας μειώνει τους περισπασμούς και ενθαρρύνει την παραγωγικότητα. Γιατί να μην δώσετε και στο χώρο εργασίας σας την ίδια προσοχή;

Αν προτιμάτε να δουλεύετε στο καθαρό σας γραφείο αντί να το καθαρίζετε, η United Cleaning and Housekeeping Services μπορεί να σας βοηθήσει με τις υπηρεσίες της