Οι άνθρωποι που εργάζονται σε ιδιωτικά καταστήματα γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο κουραστική και σκληρή δουλειά μπορεί να είναι ο καθαρισμός των WC, ειδικά σε περιόδους που υπάρχουν περισσότεροι πελάτες. Η διατήρηση της καθαριότητας ενός μπάνιου αξίζει και πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις, καθώς έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εντύπωση που προκαλούν στους ανθρώπους που τις επισκέπτονται.

Παρακάτω θα δείτε μερικούς τρόπους για να διατηρείτε τα WC σας πάντα καθαρά:

Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα και να είστε συνεπείς με αυτό

Η εφαρμογή ενός προγράμματος τακτικού καθαρισμού σύμφωνα με το οποίο ορισμένα άτομα καθαρίζουν τα WC της επιχείρησής σας με συγκεκριμένο τρόπο και σε ορισμένες ημέρες, εκτός αν προκύψει κάποια απρόβλεπτη έκτακτη ανάγκη, καθιστά το έργο αυτό πολύ πιο διαχειρίσιμο, πιο εύκολο και τελικά πιο οικονομικό.

Βαθύς καθαρισμός

Ο καθημερινος καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός, ωστόσο, υπάρχει και ο βαθύς καθαρισμός που πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Εάν φυσικά κρίνεται απαραίτητο, θα πρέπει να γίνεται παραπάνω φορές από το κανονικό, ανάλογα τις ανάγκες της επιχείρησής σας αλλά και τον αριθμό των επισκεπτών που φιλοξενείτε.

Δώστε προσοχή στα προϊόντα καθαρισμού 

Για να αποφύγετε κινδύνους για την υγεία των εργαζομένων και των επισκεπτών και για να αποφύγετε ζημιές σε εξαρτήματα μπάνιου, όπως νιπτήρες και τουαλέτες με καζανάκι, να χρησιμοποιείτε πάντα νόμιμα και εγκεκριμένα χημικά κατά το σφουγγάρισμα, το ξεσκόνισμα και την απολύμανση. Δεν είναι ασυνήθιστο τα ακριβά πλακάκια, τα είδη υγιεινής και τα έπιπλα να καταστρέφονται από επικίνδυνα και ακατάλληλα χημικά καθαρισμού.

Εμπιστευτείτε την United Cleaning & Housekeeping Services

H United Cleaning & Housekeeping Services μπορεί να εξυπηρετήσει πλήρως κάθε εταιρεία όταν πρόκειται για τον καθαρισμό των WC. Η ευρεία γκάμα εξειδικευμένου εξοπλισμού μας είναι ιδανική για αυτού του είδους τις αρμοδιότητες. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και σταθερά εκπαιδευμένο. Η συνέπειά μας είναι αυτό που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά για κάθε σας ανάγκη, με ένα μόνο κλικ!