Αν ενδιαφέρεστε για τον πράσινο καθαρισμό, αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, η United Cleaning & Housekeeping Services μπορεί να σας βοηθήσει. Τα περισσότερα κοινά καθαριστικά είναι τοξικά, προέρχονται από πετρέλαιο, δε βιοδιασπώνται ή συμβάλλουν στη ρύπανση του νερού. Μπορείτε κάλλιστα να εξοικονομήσετε χρήματα και να εκμεταλλευτείτε τη φύση χωρίς ταυτόχρονα να τη ζημιώνετε, καθαρίζοντας με κάποια πράγματα που μπορεί να έχετε ήδη στα ντουλάπια σας. Υπάρχουν πολλά κοινά είδη οικιακής χρήσης που μπορεί να έχετε στη διάθεσή σας, τα οποία είναι εξαιρετικές λύσεις πράσινου καθαρισμού όπως:

ΞΥΔΙ

Ανακατέψτε ξύδι με λίγο νερό για να έχετε ένα αποτελεσματικό καθαριστικό σπρέι, χωρίς καμία τοξική χημική ουσία. Αυτό το μείγμα, σκοτώνει μικρόβια, μύκητες και βακτήρια σε τοίχους, ντουλάπια, παράθυρα και άλλες επιφάνειες.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ

Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε νεροχύτες ή μπανιέρες, καθώς αποτελεί μια αποτελεσματική σκόνη καθαρισμού. Η μαγειρική σόδα είναι επίσης ένα υπέροχο αποσμητικό και στερείται σκληρών χημικών ουσιών.

ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

Αποτελεί ένα από τα βασικά πράσινα καθαριστικά που ο καθένας μπορεί να έχει στο σπίτι του. Ο συνδυασμός του ζεστού νερού με το χυμό λεμονιού μπορεί να σας βοηθήσει να εξαφανίσετε τα λίπη σε κατσαρόλες ή τηγάνια, με το πιο φυσικό τρόπο.

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Ή ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

Αυτά τα λάδια είναι εξαιρετικά για το γυάλισμα επίπλων. Το αμυγδαλέλαιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν εφαρμόζεται σε μη βερνικωμένα έπιπλα. Το ελαιόλαδο μπορεί, επίσης, να αφαιρέσει την μπογιά από τα χέρια.

ΔΙΑΛΥΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

Αυτός είναι ένας βολικός τρόπος για να καθαρίσετε λάδια, πινέλα βαφής και γράσα χωρίς να καταφεύγετε σε σκληρές και τοξικές χημικές ουσίες. Τα εσπεριδοειδή περιέχουν ένα φυσικό διαλύτη, ο οποίος μπορεί να καταπολεμήσει τη βρωμιά και παράλληλα να δώσει μια αίσθηση δροσιάς στο σπίτι σας.

Τα συνεργεία καθαρισμού της United Cleaning & Housekeeping Services προσφέρουν ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις στους καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων όπως γραφείων, κτηρίων, εργοστασίων, ιατρείων και άλλων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά για κάθε σας ανάγκη!