Οι περισσότεροι άνθρωποι δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό των WC του γραφείου τους καθώς είναι μια εικόνα που χρειάζεται απαραίτητα προσοχή. Μάλιστα, χρησιμοποιούν πράσινα προϊόντα καθαρισμού καθώς είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και πιο ήπια για το δέρμα και τους πνεύμονες του εργατικού δυναμικού, χωρίς να περιλαμβάνουν ιδιαίτερα σκληρές μυρωδιές και χημικές ουσίες των συμβατικών προϊόντων.

Ωστόσο, συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο εύκολες συμβουλές καθαρισμού για το WC του γραφείου σας με απλά οικιακά είδη καθαρισμού που όλοι διαθέτετε στο ντουλάπι σας:

Για τον καθαρισμό του νεροχύτη 

Ο καθαρισμός συντήρησης θα πρέπει να είναι ο καλύτερός σας φίλος γενικά και ειδικά όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του WC του γραφείου σας. Καλό θα ήταν μία φορά την εβδομάδα να ρίχνετε ½ φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στη συνέχεια ένα φλιτζάνι ξύδι στο νεροχύτη και στην αποχέτευση. Αφήστε το να καθίσει για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο ζεστό (κατά προτίμηση κοντά σε βραστό) νερό.

Για τον καθαρισμό της τουαλέτας

Ο καθαρισμός μιας τουαλέτας μπορεί να είναι μια δυσάρεστη εργασία αλλά αν γίνει σωστά μπορεί να αποτρέψει τη συσσώρευση βρωμιάς για μεγάλες περιόδους και να σκοτώσει επιβλαβή βακτήρια και ιούς. Όλα αυτά μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε ρίχνοντας μισό φλιτζάνι ξύδι στην τουαλέτα και αφήνοντάς το να καθίσει για μισή ώρα. Επιπλέον, ρίξτε μαγειρική σόδα στη βούρτσα της τουαλέτας σας και στη συνέχεια τρίψτε την κυκλικά με δύναμη.

Για τον καθαρισμό του πατώματος 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να καθαρίζετε σωστά το δάπεδο της τουαλέτας, καθώς τα πιτσιλίσματα νερού μπορεί να προκαλέσουν γλιστρήματα και να φαίνονται τελείως αντιαισθητικά. Αρχικά, θα πρέπει να κάνετε ένα καλό σκούπισμα στο WC του γραφείου σας και έπειτα να αναμίξετε το καθαριστικό δαπέδου μαζί με μισό ποτήρι ξυδιού. Για τα δύσκολα προσβάσιμα μέρη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή βούρτσα δαπέδου.

Στη United Cleaning and Housekeeping Services πιστεύουμε ακράδαντα στη χρήση των καλύτερων προϊόντων για κάθε καθαρισμό γι’ αυτό και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα είδη που είναι φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και ένα μηχανικό εξοπλισμό νέας τεχνολογίας.