Ο πράσινος καθαρισμός, γνωστός και ως φιλικός προς το περιβάλλον ή οικολογικός καθαρισμός, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε την εγκατάστασή σας και τους ενοίκους της υγιείς και ασφαλείς. Με δεδομένο ότι ορισμένα προϊόντα που χρησιμοποιούνται περιέχουν σκληρά χημικά συστατικά που επηρεάζουν αρνητικά τόσο τους ενοίκους της όσο και το περιβάλλον, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα οφέλη ενός οικολογικού καθαρισμού.

  • Βοηθά το περιβάλλον

Τα «πράσινα» προϊόντα ενός οικολογικού καθαρισμού περιέχουν φυσικά, μη τοξικά, βιοδιασπώμενα συστατικά που δεν επηρεάζουν αρνητικά το περιβάλλον καθώς επίσης και παρασκευάζονται με βιώσιμες διαδικασίες παραγωγής. Χρησιμοποιώντας αυτά τα προϊόντα καθαρισμού, συμβάλλετε έτσι στη μείωση της ρύπανσης στον αέρα και το νερό μας.

  • Είναι ασφαλής

Η χρήση οικολογικών προϊόντων καθαρισμού αντί για χημικών, μπορεί να μειώσει την έκθεση σε τοξικές και επικίνδυνες χημικές ουσίες, με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται η υγεία, η ευημερία και η ασφάλεια των ενοίκων της εγκατάστασής σας.

  • Διαφάνεια συστατικών

Σε αντίθεση με τους κατασκευαστές χημικών καθαριστικών, οι κατασκευαστές των οικολογικών έχουν υιοθετήσει μια πολιτική που να περιλαμβάνει διαφανή προϊόντα έτσι ώστε να αποκρυπτογραφούν λεπτομερώς όλα τα συστατικά που είναι ασφαλή για χρήση.

  • Βελτιωμένη ποιότητα αέρα

Με τη μετάβαση σε «πράσινα» προϊόντα καθαρισμού, όλοι στην εγκατάσταση σας μπορούν να αναπνεύσουν λίγο πιο εύκολα γνωρίζοντας ότι αυτά τα προϊόντα περιέχουν φυσικά αρώματα ή αιθέρια έλαια που δεν είναι ερεθιστικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  • Βιοδιασπασιμότητα

Άλλο ένα χαρακτηριστικό του οικολογικού καθαρισμού είναι ότι τα «πράσινα» προϊόντα είναι ασφαλή, βιοδιασπώμενα ή κομποστοποιήσιμα, μη τοξικά και κατασκευασμένα με βιώσιμη συσκευασία που όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να ωφελούν τον πλανήτη μας.

Στην United Cleaning and Housekeeping Services προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα οικολογικά προϊόντα και εργαλεία καθαρισμού, τα οποία είναι φιλικά πάνω απ’ όλα στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.