Τα καταστήματα γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο κουραστικός και τρομακτικός μπορεί να γίνει ο καθαρισμός του μπάνιου μιας επιχείρησης, ειδικά σε καιρούς που υπάρχει αυξημένη επισκεψιμότητα. Ο χώρος του WC παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην πρώτη γενική εικόνα που αφήνει σε όποιον χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσει, συνεπώς η καθαριότητά του αξίζει και πρέπει να βρίσκεται στη κορυφή των προτεραιοτήτων κάθε επιχείρησης.

Παρακάτω, θα βρείτε μερικά tips για το πως μπορείτε να καθαρίσετε σωστά το WC της εταιρείας σας ώστε να μη ρισκάρετε τη φήμη σας αλλά ούτε και την υγεία των πελατών σας.

Κιτ καθαριότητας

Ένα κουτί με τα απαραίτητα εργαλεία και καθαριστικά διαμορφωμένο στις ανάγκες του WC της επιχείρησής σας είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να είστε πάντοτε οργανωμένοι. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσετε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού, την οργάνωση αλλά και την υγιεινή της επιχείρησής σας.

Πρόγραμμα καθαρισμού

Η δημιουργία ενός τακτικού προγράμματος για το καθαρισμό του μπάνιου της επιχείρησής σας κρίνεται αναγκαίο και χρειάζεται οργάνωση και υπευθυνότητα. Η εφαρμογή του σε μέρες και άτομα που εσείς έχετε ορίσει αλλά και με τη σωστή μεθοδολογία ενδεχομένως να κάνει το έργο σας αρκετά πιο διαχειρίσιμο, εύκολο και εν τέλει πιο οικονομικό για την εταιρεία σας.

Βαθύς καθαρισμός

Ο καθημερινός καθαρισμός του WC της επιχείρησής σας είναι ένας τρόπος να το διατηρείται καθαρό, ωστόσο, θα πρέπει να πραγματοποιείται και ένας βαθύς καθαρισμός τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Εάν ο αριθμός των επισκεπτών είναι αρκετά μεγάλος ίσως χρειαστεί να πραγματοποιηθεί παραπάνω από μια φορά το μήνα ώστε ο καθαρισμός να γίνεται σωστά.

Η United Cleaning and Housekeeping Services μπορεί να σας εξυπηρετήσει πλήρως στο καθαρισμό του WC της επιχείρησής σας αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο καθαρισμό αφορά στον επαγγελματικό σας χώρο. Μπείτε στη σελίδα μας και ανακαλύψτε όλες τις υπηρεσίες!