Ο «ανοιξιάτικος» καθαρισμός του γραφείου σας είναι στην πραγματικότητα απλώς μια δικαιολογία για να κάνετε ένα καλό και σχολαστικό καθαρισμό. Βέβαια, αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς διατηρεί το γραφείο σας καθαρό και απομακρύνει τυχόν σκόνες, μικρόβια και ιούς που κάνουν την εμφάνισή τους την περίοδο της άνοιξης.

Μια καλή ιδέα για να εφαρμόσετε είναι να έχετε ένα τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού, είτε εσείς οι ίδιοι είτε κάποια επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού. Ωστόσο, χρειάζεστε μερικά βασικά tips για το «σωστό» καθαρισμό του γραφείου σας την πιο απαιτητική περίοδο:

  • Τακτοποίηση και οργάνωση του χώρου

Πρώτα απ’ όλα για να μπορέσετε να καθαρίσετε το χώρο, θα πρέπει να τον τακτοποιήσετε. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι καλό να απολυμαίνεται τα χαρτιά που γεμίζουν το γραφείο σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκινήσετε από πάνω προς τα κάτω και συγκεκριμένα με τη μετακίνηση των μεγάλων πραγμάτων και την οργάνωση του χώρου εργασίας σας.

  • Απολύμανση συχνών αντικειμένων

Είναι σημαντικό να απολυμάνετε αντικείμενα που αγγίζετε συχνά στο γραφείο σας όπως είναι το πληκτρολόγιο και το τηλέφωνό σας και στη συνέχεια να κάνετε το ίδιο με άλλα αντικείμενα κοινής χρήσης όπως είναι οι λαβές των φούρνων μικροκυμάτων, τα ψυγεία, οι καφετέριες, τα μπάνια κά. Εξάλλου, μια «σωστή» απολύμανση συμβάλλει στην πρόληψη των ασθενειών κατά την περίοδο των αλλεργιών της άνοιξης.

  • Καθαρισμός αντικειμένων σπάνιας χρήσης

Αφού φροντίσατε τα μέρη που αγγίζατε συχνά, τώρα θα πρέπει να περάσετε από τα μέρη που δεν αγγίζετε ποτέ. Τα γραφεία μαζεύουν αρκετή σκόνη, η οποία δεν θα κάνει καμία χάρη σε όσους υποφέρουν ήδη από ανοιξιάτικες αλλεργίες. Οι περιοχές που θέλουν μεγαλύτερη προσοχή είναι το πάνω μέρος των γραφείων και των αρχειοθηκών όπως και οι υπολογιστές.

Η United Cleaning and Housekeeping Services σας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού που σίγουρα θα ξεπεράσουν την προσδοκίες σας. Το προσωπικό καθαρισμού μας είναι άρτια εκπαιδευμένο για να παρέχει υπηρεσίες σχολαστικές και προσεγμένες.