Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί είναι τόσο δύσκολο να καθαρίσετε τα παράθυρα της επιχείρησής σας χωρίς να αφήσετε στίγματα; Όπως και κάθε άλλη δεξιότητα, ο σωστός καθαρισμός των υαλοπινάκων απαιτεί έμπειρο προσωπικό καθαρισμού και εργαλεία επαγγελματικού επιπέδου. Έτσι, οι ιδιοκτήτες των ακινήτων έχουν να επιλέξουν τα ακόλουθα  ενδεχόμενα: να προσλάβουν μια επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού ή να μάθουν πώς μπορούν μόνοι τους να καθαρίσουν σωστά μεγάλο μέρος των υαλοπινάκων.

Αυτό το άρθρο θα απαντήσει σε πολλές συνηθισμένες ερωτήσεις που αφορούν στον καθαρισμό των υαλοπινάκων μιας επιχείρησης και θα παρέχει tips για να το κάνετε σωστά.

Πώς να καθαρίσετε σωστά τους υαλοπίνακες της επιχείρησής σας;

 

  • Ξεσκονίστε για να απομακρύνετε ιστούς αράχνης, σκόνη και βρομιά.
  • Βρέξτε τα παράθυρα με ένα μπουκάλι ψεκασμού ή με ένα σύστημα πόλων που τροφοδοτείται με νερό.
  • Σκουπίστε το παράθυρο με μεγάλες επικαλυπτόμενες κινήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις άκρες και τις γωνίες.
  • Χρησιμοποιήστε ένα φυσικό σφουγγάρι για να σκουπίσετε το μέταλλο μετά από κάθε καθαρισμό.
  • Χαμηλώστε τις άκρες και τις γωνίες για να απομακρύνετε το νερό που έχει παγιδευτεί κάτω από τα ελαστικά παρεμβύσματα. Αν παραλείψετε αυτό το βήμα, μπορεί να παρατηρήσετε στίγματα μόλις το νερό ξεφύγει κάτω από το λάστιχο και στεγνώσει γύρω από τις άκρες του τζαμιού.

Με εξάσκηση, εσείς ή οι υπάλληλοί σας μπορεί να γίνετε αρκετά καλοί στο πλύσιμο των παραθύρων. Ωστόσο, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι το κόστος πρόσληψης μιας επαγγελματικής εταιρείας καθαρισμού εξακολουθεί να είναι μικρότερο από το να το κάνετε μόνοι σας ενώ παράλληλα θα κερδίζετε το χρόνο που θα αφιερώνατε για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Έτσι, θα εργάζεστε σε ένα ωραίο περιβάλλον με αστραφτερά παράθυρα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες καθαρισμού των υαλοπινάκων σας, δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε την United Cleaning and Housekeeping Services.