Η φύση και η αίσθηση του πράσινου ασκεί μια βαθιά επίδραση στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης, στοχασμού και πνευματικής αναζήτησης. Ένας κήπος είτε βρίσκεται στον επαγγελματικό σας χώρο είτε στον ιδιωτικό σας πάντα σας κάνει να νιώσετε, ότι βρίσκεστε κοντά στην φύση.

Οι γρήγορες και απαιτητικές συνθήκες ζωής δεν δίνουν την δυνατότητα της ενασχόλησής σας, με τον καθαρισμό και την φροντίδα του κήπου σας. Παράλληλα όμως, θέλετε να έχετε ένα πανέμορφο γκαζόν, όμορφα διακοσμημένους φράχτες και πολύχρωμους ανθισμένους θάμνους. Για τον λόγο αυτό αξίζει να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία καθαρισμού κήπων και εξωτερικών χώρων.

Στο πλαίσιο λοιπόν της γενικής καθαριότητας του κήπου εντάσσεται και η αφαίρεση των ξερών φύλλων και κλαδιών. Όταν αρχίζουν να κιτρινίζουν τα φύλλα σημαίνει ότι έχει τελειώσει ο κύκλος ζωής τους οπότε θα πρέπει να τα απομακρύνουμε από τα φυτά μας. Το ίδιο ισχύει και για τα ξερά κλαδιά!

Μια άλλη πολύ σημαντική διαδικασία για τον καθαρισμό του κήπου αλλά ταυτόχρονα και για την ανάπτυξη των φυτών μας, είναι και το βοτάνισμα ή αλλιώς ξεχορτάριασμα! Πολύ συχνά γύρω από τα φυτά παρουσιάζονται διάφορα μικρά αγριόχορτα, τα οποία αν παραμείνουν και δεν απομακρυνθούν πολλαπλασιάζονται, σε όλη την επιφάνεια του εδάφους. Το φαινόμενο αυτό, εκτός του ότι δημιουργεί ένα άσχημο και απεριποίητο οπτικό αποτέλεσμα, δημιουργεί ταυτόχρονα πρόβλημα και στην ανάπτυξη των γύρω φυτών, μιας και τα αγριόχορτα απορροφούν τα θρεπτικά στοιχεία του χώματος, που θα τα βοηθούσαν να παραμείνουν όμορφα και υγιή.

Στη συνολική του εικόνα ο κήπος μας θα πρέπει να είναι πάντα περιποιημένος και καθαρός και την εποχή του Φθινοπώρου. Μην αφήνετε λοιπόν τα ξερά φύλλα να πέφτουν στο έδαφος και στο γκαζόν σας να στοιβάζονται, να βρέχονται και να αποσυντίθενται σχηματίζοντας άμορφες μάζες που βρομίζουν τον εξωτερικό σας χώρο.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πως επιλέγοντας μια σοβαρή εταιρεία καθαρισμού, φροντίζετε την υγεία των οικείων σας των εργαζομένων σας, εξοικονομείτε χρόνο, χρήμα και εξασφαλίζετε καθαριότητα και λάμψη στον χώρο μας και βοηθάτε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στην United Cleaning & Housekeeping Services αγαπάμε αυτό που κάνουμε και σεβόμαστε το περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι διασφαλίζουμε το γεγονός , ότι θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία και πάντα σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις σας μπορούμε, να σας προτείνουμε ότι ακριβώς χρειάζεται ο κήπος σας ή ο εξωτερικός σας χώρος. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με τις τεχνικές του γνώσεις μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε κάθε σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας προτείνει τις κατάλληλες υπηρεσίες αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό, του κήπου σας, των εξωτερικών χώρων, την αποψίλωση από την ανεπιθύμητη βλάστηση, το κλάδεμα και την κοπή κλαδιών, καθώς επίσης και τον καθαρισμό από τα ξερά χόρτα!