Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ίσως η πιο δημοφιλής κατηγορία καταλυμάτων. Πολλοί άνθρωποι τα προτιμούν καθώς είναι μια βολική και συχνά οικονομική επιλογή.

Ποια σημεία του χώρου, όμως προσέχουν περισσότερο οι ένοικοι όσον αφορά την καθαριότητα; Τι περιλαμβάνει ένας πλήρης καθαρισμός ενοικιαζόμενων δωματίων ώστε να είναι αποτελεσματικός;

Η ομάδα της United Cleaning & Housekeeping Services λύνει όλες σας τις απορίες σχετικά με τον πλήρη και βαθύ καθαρισμό των ενοικιαζόμενων δωματίων και μοιράζεται μαζί σας τα μυστικά της σε αυτό το άρθρο.

Τι προσέχουν περισσότερο οι ένοικοι όσον αφορά την καθαριότητα;

  1. Καθαρή ατμόσφαιρα

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς, έστω και ασυναίσθητα, μπαίνοντας σε έναν χώρο είναι η ατμόσφαιρα! Κανείς δεν νιώθει άνετα σε ένα δωμάτιο που μυρίζει κλεισούρα ή αναδίδει έντονες μυρωδιές. Πόσο μάλλον αν πρόκειται να διανυκτερεύσει εκεί! Γι’αυτό χρειάζονται εξειδικευμένα καθαριστικά, χωρίς έντονο άρωμα, φιλικά προς το περιβάλλον που εξουδετερώνουν τις μυρωδιές χωρίς να μυρίζουν ταυτόχρονα έντονα. Η United Cleaning & Housekeeping Services διαθέτει τα κατάλληλα καθαριστικά για φρέσκια και καθαρή ατμόσφαιρα.

2) Σκόνη

Η σκόνη έχει την ικανότητα να κρύβεται ακόμα και στα πιο απρόσμενα και δύσκολα σημεία. Για να αφήσετε ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό ενοικιαστή, χρειάζεται καλό και συχνό ξεσκόνισμα σε όλες τις επιφάνειες και τις γωνίες από ένα έμπειρο συνεργείο καθαρισμού. Αυτά είναι τα σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή:

  • Πτυχώσεις στις κουρτίνες
  • Θερμαντικά Σώματα (καλοριφέρ, σόμπες, αερόθερμα, air condition)
  • Ανεμιστήρες οροφής
  • Ντουλάπες και συρτάρια

3) Μπάνιο

Ένα από τα σημεία που προσέχει κανείς περισσότερο στα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι το μπάνιο. Το WC και το μπάνιο χρειάζονται ιδιαίτερο καθαρισμό από εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει πως να καθαρίζει και να απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες από μικρόβια, άλατα και κακοσμία. Η United Cleaning & Housekeeping Services με καθαριστικά και μέσα τελευταίας τεχνολογίας, καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

4) Στρώμα

Το στρώμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις επιχειρήσεις τουρισμού. Είναι εστία σκόνης και ακάρεων, τα οποία είναι επιβλαβή για τον οργανισμό. Γι’ αυτό άλλωστε, βάσει νόμου, ο καθαρισμός στρωμάτων σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία είναι υποχρεωτικός τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.

Η United Cleaning & Housekeeping Services με αξιοπιστία και έμφαση στη λεπτομέρεια αναλαμβάνει τον καθαρισμό των ενοικιαζόμενων δωματίων. Τα υπόλοιπα μυστικά καθαρισμού, στο δεύτερο μέρος του άρθρου…