Είναι γεγονός ότι στην ελληνική αγορά παρατηρείται σηµαντικό κενό στον τοµέα της καθαριότητας και υγιεινής των ξενοδοχείων, σε θέµατα χρήσης καθαριστικών φιλικότερων προς το περιβάλλον, και πληροφόρησης των εµπλεκόµενων φορέων για τις τάσεις στον κλάδο του επαγγελµατικού καθαρισµού.

Αυτό το κενό καλύπτει εδώ και πολλά χρόνια η United Cleaning & Housekeeping Services. Πρόκειται για μια outsourcing εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών οικιακής φροντίδας για ξενοδοχεία και χώρους B&B, αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώνει βασικές και βοηθητικές λειτουργίες της επιχείρησης, μέσω εξειδικευμένων διαδικασιών, αυστηρών οδηγιών υγιεινής και ασφάλειας. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη στελέχωση του προσωπικού της και για αυτό διαθέτει προϊσταμένους καθαρισμού, καμαριέρες, σερβιτόρους, καθαριστές ενώ παρέχει οικολογικά υλικά καθαρισμού και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Στην United Cleaning & Housekeeping Services, γνωρίζουμε καλά πως οι χώροι ενός ξενοδοχείου χρήζουν ιδιαίτερων απαιτήσεων καθαρισμού και απολύμανσης, λόγω του μεγάλου αριθμού των επισκεπτών τους. Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κλάδου, όσον αφορά στον τομέα της καθαριότητας και της υγιεινής. Αναλαμβάνουμε το συστηματικό καθαρισμό οποιασδήποτε ξενοδοχειακής μονάδας, μικρών και μεγάλων ξενοδοχείων.

Οι κίνδυνοι για την υγεία πελατών, αλλά και εργαζομένων, είναι σίγουρα πολλοί εμείς λοιπόν σας εγγυόμαστε τη διαμονή των πελατών σας σε χώρους καθαρούς και απολυμασμένους!

Ο καθαρός χώρος ενός ξενοδοχείου είναι ουσιώδης για την προστασία της υγείας σας των επισκεπτών σας, ενώ επιπρόσθετα αποτελεί βασικό στοιχείο για την άριστη εικόνα της εταιρείας σας προς τους πελάτες της.

Οι ταξιδιώτες εµφανίζονται ολοένα και περισσότερο ευαισθητοποιηµένοι τόσο σε θέµατα που αφορούν την καθαριότητα και την υγιεινή των χώρων του ξενοδοχείου, όσο και σε θέµατα προστασίας του περιβάλλοντος. Η καθαριότητα και η υγιεινή των ξενοδοχείων, συµβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθµιση του τουριστικού προϊόντος.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ο τεχνικοί μας σύμβουλοι θα σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση που θα αφορά στον καθαρισμό των χώρων σας. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.