Η UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES είναι μια υπεύθυνη εταιρεία που έχει ως προτεραιότητά της, την ασφάλεια τόσο των πελατών της όσο και των υπαλλήλων της. Ζούμε σε μια εποχή που οι ανησυχίες σχετικά με το τυπικό κρύωμα, τους ιούς της γρίπης και άλλες μεταδοτικές ασθένειες αυξάνονται ραγδαία. Τα γάντια λοιπόν στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού είναι απαραίτητα.

Το προσωπικό καθαριότητας της εταιρείας μας κατά τη διάρκεια των εργασιών του χρησιμοποιεί τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει εκτός από τα προστατευτικά γάντια μιας χρήσης, την προστατευτική μάσκα, κατά προτίμηση χειρουργική και στολή εργασίας με πλαστική ποδιά μιας χρήσης. Αμέσως μετά την αφαίρεση των γαντιών οι υπάλληλοί μας πλένουν πολύ καλά τα χέρια τους με νερό και σαπούνι ή αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα (τουλάχιστον 60% αλκοόλη).

Τα προσόντα και η διάθεση των εργαζομένων, ο ενθουσιασμός τους, η ικανοποίηση που αντλούν από την εργασία τους, το αίσθημα της δίκαιης μεταχείρισής τους και η συμμετοχή τους στους κοινούς στόχους, διαμορφώνουν και επηρεάζουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης, το επίπεδο της εξυπηρέτησης πελατών, τη φήμη και την εικόνα που αυτή προβάλλει και τέλος την επιβίωσή της. Με το ίδιο ενδιαφέρον που ένας επιχειρηματίας προστατεύει τον εξοπλισμό και τις υποδομές της επιχείρησής του, πρέπει να φροντίζει και το προσωπικό του. Και δεν υπάρχει καλύτερη φροντίδα από την ίδια την εκπαίδευση του.

Η UNITED CLEANING & HOUSEKEEPING SERVICES, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην στελέχωση και στην εκπαίδευση του προσωπικού της. Το προσωπικό που παρέχει είναι άρτια εκπαιδευμένο σε ειδικότητες που αφορούν τα ξενοδοχεία, όπως καθαριστές, καμαριέρες, σερβιτόρους, barmen, αλλά και προσωπικό που αφορά στην κάλυψη υπηρεσιών καθαρισμού και housekeeping αναγκών σε ιδιωτικούς χώρους και μάλιστα σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Το προσωπικό και οι υπάλληλοι μας ειδικεύονται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών οικιακής φροντίδας για ξενοδοχεία και χώρους B&B, αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσουν βασικές και βοηθητικές λειτουργίες της επιχείρησης, μέσω εξειδικευμένων διαδικασιών και αυστηρών οδηγιών υγιεινής και ασφάλειας. Διαθέτουν ειδικές γνώσεις για τον τρόπο προμήθειας υλικών καθαρισμού και λοιπών εφοδίων, καθώς και για τις τεχνικές μεθόδους καθαριότητας, μιας και η εταιρεία επενδύει στη συνεχή ενημέρωση για τα νέα προϊόντα και για τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας που αφορούν το αντικείμενο εργασίας!

Συνεχίζουμε λοιπόν την επιτυχημένη πορεία μας, με την εταιρεία να διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο καθαρισμού και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού!